Probleme mari pentru Rafael Nadal, chiar daca spaniolul va termina anul pe primul loc in clasamentul ATP

Probleme mari pentru Rafael Nadal, chiar daca spaniolul va termina anul pe primul loc in clasamentul ATP

Nadal a beneficiat de faptul ca Federer nu a mai participat la turneul de la Paris, dar nici lui nu i-au mers lucrurile prea bine in Franta.s-a retras de la Mastersul de la Paris, inaintea fazei sferturilor de finala.Rafa, ajuns la 31 de ani, a acuzat dureri la genunchiul drept, el avand si un bandaj in partida castigata greu, in optimi, in fata lui Pablo Cuevas, 6-3, 6-7, 6-3.

acum 64 luni (4 Nov 2017)

Nadal a beneficiat de faptul ca Federer nu a mai participat la turneul de la Paris, dar nici lui nu i-au mers lucrurile prea bine in Franta.s-a retras de la Mastersul de la Paris, inaintea fazei sferturilor de finala.Rafa, ajuns la 31 de ani, a acuzat dureri la genunchiul drept, el avand si un bandaj in partida castigata greu, in optimi, in fata lui Pablo Cuevas, 6-3, 6-7, 6-3. Am venit la Paris ca sa incerc sa castig turneul, dar daca stiu ca nu am nicio sansa, nu cred ca este o idee buna sa mai incerc sa joc.

Nu este ziua potrivita ca sa vorbesc despre Londra, tot ce pot sa spun este ca voi urma tratamentul si voi face tot posibilul sa joc acolo", a spus Nadal. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro