Probleme cu un premiu de la Loteria Bonurilor: un barbat cere sa i se dea banii, ANAF a inceput o ancheta

Probleme cu un premiu de la Loteria Bonurilor: un barbat cere sa i se dea banii, ANAF a inceput o ancheta

Am fost la banca, nu au intrat banii, am sunat la Ministerul de Finante si au spus ca pe numele fiicei castigul este oprit pana la elucidarea cazului fiindca cerceteaza ANAF daca a facut ea cumparaturi, pe bonul respectiv, ca de unde are bonul, ca tatal ei l-a gasit la container...", a povestit barbatul.

acum 33 luni (6 Apr 2017)

Constantin Lungu spune ca a depus bonul castigator pe numele fiicei, Emilia Maria Lungu, insa adauga ca el este cel care a adunat aceste bonuri.

Barbatul afirma ca a castigat 287 de lei la loteria bonurilor fiscale, in 2015, si a primit banii. La ultima extragere din 2016, ar mai fi castigat 15.500 de euro. Cei 15.500 de euro nu s-au mai platit, sustine castigatorul, pentru ca reprezentantii ministerului de resort ar fi decis ca banii nu i se cuvin deoarece a recuperat bonul din tomberon.

"Am fost deponentul bonului castigator din 31 decembrie, de la Loteria Bonurilor Fiscale si marti, 4 aprilie, trebuia sa ne primim banii. Am fost la banca, nu au intrat banii, am sunat la Ministerul de Finante si au spus ca pe numele fiicei castigul este oprit pana la elucidarea cazului fiindca cerceteaza ANAF daca a facut ea cumparaturi, pe bonul respectiv, ca de unde are bonul, ca tatal ei l-a gasit la container...", a povestit barbatul.

Semne de intrebare

Directia Generala Antifrauda Fiscala efectueaza verificarile legale cu privire la autenticitatea si realitatea bonului fiscal.

Constantin Lungu are varsta de 45 de an si este din localitatea aradeana Firiteaz, apartinatoare de comuna Sagu. Barbatul a spus ca a inceput sa adune chitante de cumparaturi inca din momentul in care a intrat in dezbatere publica posibilitatea organizarii acestei loterii. 417/2015, Directia generala antifrauda fiscala a efectuat verificarile legale cu privire la autenticitatea si realitatea bonului fiscal depus la unitatea teritoriala a Agentiei Nationale de Administrare Fiscala in vedere revendicarii premiului, constatandu-se imprejurari privind savarsirea unor fapte prevazute de legea penala. 10/2015 "In cazul constatarii elementelor constitutive ale unei infractiuni, sunt sesizate organele de cercetare competente, iar plata premiului revendicat se suspenda pana la solutionarea cau... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro