Probleme cu operatorii de pariuri online? Ce poti face? (P)

Chiar daca de cele mai multe ori pasionatii au tentatia de a da vina pe agentie, fara sa asculte vreun argument, vinovatii sunt, de regula, cei care nu citesc termenii si conditiile inainte de a le accepta. Legea spune ca operatorii de pariuri online din Romania au obligatia de a le verifica identitatea noilor utilizatori in primele 30 de zile de la crearea contului, altfel trebuie sa inchida respectivul cont si sa vireze banii ramasi catre bugetul de stat.

acum 83 luni (21 Aug 2017)

Ti s-a intamplat vreodata sa ai o problema cu operatorii de pariuri online si sa te simti neputincios? Inseamna ca inca nu faci parte din cea mai mare si mai activa comunitate de pariori din Romania, insa timpul nu este pierdut! Chiar daca de cele mai multe ori pasionatii au tentatia de a da vina pe agentie, fara sa asculte vreun argument, vinovatii sunt, de regula, cei care nu citesc termenii si conditiile inainte de a le accepta.

Iata cateva situatii destul de des intalnite pentru care pariorii se trezesc cu conturile blocate:

- Au uitat sa-si verifice contul in termen de 30 de zile de la inregistrare. Legea spune ca operatorii de pariuri online din Romania au obligatia de a le verifica identitatea noilor utilizatori in primele 30 de zile de la crearea contului, altfel trebuie sa inchida respectivul cont si sa vireze banii ramasi catre bugetul de stat.

- S-au inregistrat inainte de a implini varsta de 18 ani. Nu conteaza ca mai ai doar cateva zile pana cand implinesti varsta legala sau ca te-ai inregistrat fara sa ai intentia sa depui deocamdata, un lucru este cert, daca esti minor, asteapta cel putin pana in ziua majoratorului inainte de a te inregistra la casele de pariuri online. Cut toate acestea, specialistii le recomanda pasionatilor de pariuri sportive online sa astepte pana incaseaza cel de-al 6-lea salariu inainte de a incepe sa practice jocurile de noroc. Anumiti jucatori recurg la aceasta practica fie pentru a fenta varsta minima, fie pentru a incerca sa profite de mai multe ori de acelasi bonus. In plus, in zilele noastre tehnologia a avansat, iar filtrele de identificare si sincronizare ale conturilor sunt atat de performante incat vei fi prins cu siguranta daca faci o astfel de incercare. Ai mare grija la acest aspect: nu depune bani in contul de pariuri online daca nu esti titularul contului sau al cardului bancar respectiv.

- Au folosit contul de pariuri pe post de cont bancar. Prevenirea spalarii de bani ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro