Probe solicitante, rasturnari de situatie si eliminari surpriza la "Supravietuitorul"

Saptamana aceasta in "Supravietuitorul", astazi, de la 22:00 si miercuri, de la 22:30, concurentii vor avea parte de incercari dificile si rasturnari de situatie greu de acceptat! Membrii tribului Araw vor avea un musafir neasteptat saptamana aceasta si impreuna vor participa la o licitatie de zile mari, pe care o vor astepta cu sufletul la gura, insa planurile le vor fi date peste cap, iar unele dintre alegerile pe care le vor face se vor intoarce impotriva lor.

acum 89 luni (31 Oct 2016)

Saptamana aceasta in "Supravietuitorul", astazi, de la 22:00 si miercuri, de la 22:30, concurentii vor avea parte de incercari dificile si rasturnari de situatie greu de acceptat! Daca pana acum Iulian si Andrei faceau alianta si isi doreau sa il scoata din competitie pe Mircea A., cei doi vor incepe sa constientizeze din ce in ce mai mult pericolul si vor face tot posibilul sa se reimprieteneasca cu colegii lor din tribul Araw.

Pe Insula exilului, oboseala si lipsa de alimente isi vor spune cuvantul, iar concurentii vor intampina probleme care le vor pune la incercare rezistenta, insa li se va pregati si o surpriza care va genera discutii in contradictoriu si va incinge spiritele.

Membrii tribului Araw vor avea un musafir neasteptat saptamana aceasta si impreuna vor participa la o licitatie de zile mari, pe care o vor astepta cu sufletul la gura, insa planurile le vor fi date peste cap, iar unele dintre alegerile pe care le vor face se vor intoarce impotriva lor.

Regulile se vor schimba, iar concurentii vor avea parte de surprize la tot pasul, de probe solicitante, un duel asteptat de ceva timp si eliminari care ii vor pune pe ganduri.

Astazi, de la 22:00 si miercuri, de la 22:30, lupta pentru titlul de unicul supravietuitor si premiul in valoare de 100.000 de euro va creste in intensitate, iar concurentii vor fi nevoiti sa faca fata tensiunii si sa gandeasca noi strategii pentru a ramane cat mai mult timp in competitie. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro