Pro TV vrea sa intreaca Exatlonul de la Kanal D cu un nou reality show

Pro TV vrea sa intreaca Exatlonul de la Kanal D cu un nou reality show

Este vorba despre "Ninja Warrior", un format international, mult mai vechi decat "Exatlon", care isi are originile in Japonia, in urma cu mai bine de 20 de ani. Ce este Ninja Warrior Competitia "Ninja Warrior" presupune parcurgerea unei serii de obstacole care cresc in dificultate odata cu avansarea spre finala.

acum 56 luni (23 May 2018)

Potrivit unor informatii obtinute de Paginademedia.ro, Pro TV pregateste o emisiune concurs care se bazeaza pe probe fizice. Este vorba despre "Ninja Warrior", un format international, mult mai vechi decat "Exatlon", care isi are originile in Japonia, in urma cu mai bine de 20 de ani. In Europa, in ultimii ani, show-ul a avut editii in Olanda, Germania, Ungaria si Franta, iar in SUA, emisiunea ruleaza cu numele "American Ninja Warrior", pe NBC.

Ce este Ninja Warrior Competitia "Ninja Warrior" presupune parcurgerea unei serii de obstacole care cresc in dificultate odata cu avansarea spre finala. Acestia trebuie sa aiba o forma fizica buna si o varsta de peste 19 ani. In formatul din America, de exemplu, sunt alesi cei mai buni concurenti din fiecare regiune in care are loc competitia. Primii 30 ajung in finala pe oras, iar primii 15 din finala pe oras ajung in finala nationala. Finala din Statele Unite are loc pe muntele Midoriyama, un loc creat special pentru concurs in Las Vegas, unde concurentii trebuie sa treaca prin 4 etape pentru a deveni Ninja Warrior. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro