Pro TV, alte scuze publice fata de prezentarea condamnatului de la "Romanii au talent"

Postul Pro TV a continuat seria de scuze publice fata de prezentarea condamnatului din talent-show-ul "Romanii au talent" si in emisiunea "La Maruta". Vreau, in primul rand ca tata, apoi ca realizator TV, sa ii cer iertare in platou ca l-a revazut la Pro TV pe unul dintre oamenii care i-au facut cel mai mare rau", a marturisit Catalin Maruta, in emisiunea sa de la Pro TV. Doriana Rusu, membru CNA: "Nu poti sa prezinti un criminal drept model" Doriana Rusu, membra CNA, este de parere ca Pro TV ar fi putut sa verifice informatiile prezentate de concurent si sa il elimine anterior, din moment ce emisiunea este inregistrata.

acum 111 luni (3 Apr 2015)

Postul Pro TV a continuat seria de scuze publice fata de prezentarea condamnatului din talent-show-ul "Romanii au talent" si in emisiunea "La Maruta". Astfel, televiziunea a afisat pe burtiera mesajul "Pro TV regreta momentul de la Romanii au talent", iar in platoul emisiunii lui Catalin Maruta a fost prezenta si mama tinerei ucise, timp de 30 de minute, scrie paginademedia.ro. Pro TV regreta ca l-a prezentat pe acest barbat in conditiile minciunii sale grave"

"La

ati vazut un barbat partas la o crima, a fost condamnat, a intrat la inchisoare, da nu si-a asumat fapta in fata publicului. Pro TV regreta ca l-a prezentat pe acest barbat in conditiile minciunii sale foarte grave, iar, eu, Maruta, vreau din tot sufletul ca in emisiunea de azi sa o imbratisez pe doamna Irma Uto, mama tinerei care si-a pierdut viata din cauza lui Andrei Grigoriu si a prietenului sau. Vreau, in primul rand ca tata, apoi ca realizator TV, sa ii cer iertare in platou ca l-a revazut la Pro TV pe unul dintre oamenii care i-au facut cel mai mare rau", a marturisit Catalin Maruta, in emisiunea sa de la Pro TV.

Anterior, reprezentatii Pro TV au reactionat dupa ce presa a relatat faptul ca Andrei Grigoriu (30 de ani) nu a tainuit o crima, ci a fost complice.

Pro TV a continuat seria de scuze publice si in emisiunea "La Maruta" FOTO Captura paginademedia.ro

Andrei Grigoriu, eliminat din concurs

"(...) Regretam faptul ca emisiunea noastra a fost folosita in mod abuziv de concurent in acest context.

In acest caz, Consiliul National al Audiovizualului (CNA) s-a autosesizat si a decis, in sedinta de joi, sa solicite un punct de vedere de la Ministerul Justitiei, pentru a afla care este situatia juridica a lui Andrei Grigoriu. De asemenea, departamentele de specialitate ale CNA vor realiza un raport de monitorizare al editiei emisiunii "Romanii au talent" in care a fost pre... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro