Printul Harry si Meghan Markle refuza cadourile de nunta in favoarea unor donatii pentru organizatii caritabile

Printul Harry si Meghan Markle refuza cadourile de nunta in favoarea unor donatii pentru organizatii caritabile

"Printul Harry si Meghan Markle sunt incredibil de recunoscatori pentru bunavointa care le-a fost demonstrata de la anuntarea logodnei lor si isi doresc sa beneficieze cat mai multi oameni de aceasta generozitate de spirit.

acum 24 luni (9 Apr 2018)

"Printul Harry si Meghan Markle sunt incredibil de recunoscatori pentru bunavointa care le-a fost demonstrata de la anuntarea logodnei lor si isi doresc sa beneficieze cat mai multi oameni de aceasta generozitate de spirit. Cuplul cere ca oricine vrea sa marcheze ocazia sa se gandeasca sa faca o donatie pentru o organizatie caritabila, in loc sa trimita un cadou de nunta", arata un anunt publicat de Familia Regala britanica, scrie news.ro

Printul Harry si Meghan Markle au ales personal sapte organizatii pe care ar vrea sa le sustina, acestea reflectand valorile pe care le au in comun.

"Printul Harry si Meghan Markle nu au relatii anterioare cu aceste organizatii pe care le-au ales. Cuplul a ales organizatii caritabile care reprezinta o gama de teme de care ei sunt foarte interesati, inclusiv sportul pentru schimbare sociala, emanciparea femeilor, conservarea, mediul, persoanele fara adapost, HIV si fortele armate.

Organizatiile alese de logodnici sunt: CHIVA (Children's HIV Association), Crisis (dedicata persoanelor fara adapost), Myna Mahila Foundation (pentru emanciparea femeilor din Mumbai), Scotty's Little Soldiers (dedicata copiilor care si-au pierdut un parinte care a servit Fortele Armate britanice), StreetGames (care utilizeaza sportul pentru a schimba vieti in comunitati din Regatul Unit), Surfers Against Sewage si The Wilderness Foundation UK (dedicate mediului). ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro