Printul Harry: "Regret nespus ca nu am vorbit despre moartea mamei mele"

Printul Harry:

"Multi oameni sunt convinsi ca daca ai un loc de munca, daca esti asigurat din punct de vedere financiar, daca ai o familie si o casa poti suporta mai usor o pierdere", a mai adaugat cel mai tanar copil al Printului Charles si al Printesei Diana.

acum 63 luni (26 Jul 2016)

Timp de 28 de ani din viata mea nu am vorbit niciodata. Familia regala a organizat un gratar la Kensington Palace pentru a sustine campania Heads Together, menita sa atraga atentia asupra problemelor psihice, iar in cadrul acestui eveniment Printul Harry a stat de vorba cu fostul fotbalist de la Manchester United Rio Ferdinand, a carui sotie a murit anul trecut din cauza cancerului. "Este foarte usor pentru cineva sa se uite la o persoana precum Rio Ferdinand si sa spuna: . Dar la sfarsitul zilei trebuie sa intelegem ca sotia i-a fost smulsa de langa el intr-un stadiu incipient al vietii pe care urmau sa o traiasca impreuna. Asa ca este normal sa sufere, nu conteaza ca are un loc de munca minunat", a declarat Harry.

Printesa Diana, alaturi de cei doi fii ai sai, Printul Harry si Printul William FOTO Getty Images/US Magazine Acesta a continuat prin a explica faptul ca este foarte important ca oamenii sa vorbeasca despre suferintele lor: "Este perfect in regula sa suferi, atata timp cand esti dispus sa vorbesti despre acest lucru. Slabiciunea intervine atunci cand ai o problema pe care nu o recunosti si nu incerci sa o rezolvi." "Multi oameni sunt convinsi ca daca ai un loc de munca, daca esti asigurat din punct de vedere financiar, daca ai o familie si o casa poti suporta mai usor o pierdere", a mai adaugat cel mai tanar copil al Printului Charles si al Printesei Diana. Programul Heads Together a fost fondat de Printul Harry, Printul William si sotia sa, Kate Middleton, si pentru el lucreaza opt organizatii caritate, iar scopul este de a inlatura stigmatizarea persoanelor care sufera de depresie sau diverse probleme psihice. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro