Printul CHARLES al Marii Britanii vine la BUCURESTI si VISCRI si se va intalni cu Iohannis si Ciolos

Printul CHARLES al Marii Britanii vine la BUCURESTI si VISCRI si se va intalni cu Iohannis si Ciolos

In timpul vizitei in Viscri de anul trecut, Printul de Wales si-a exprimat speranta ca Fundatia va folosi hambarul "in special in scopuri educationale si de formare profesionala, care sper ca vor contribui la cresterea oportunitatilor de angajare".

acum 76 luni (30 May 2016)

Alteta Sa Regala Printul de Wales inaugureaza noul Centrul de Formare Profesionala al Fundatiei sale din Romania, conform unui comunicat al Ambasadei Marii Britanii la Bucuresti, remis EVZ.

Printul de Wales va sosi la Bucuresti in aceasta dupa-amiaza pentru o vizita privata, care va include si un element public.

Printul de Wales va petrece cea mai mare parte a vizitei in Transilvania, in cadru privat, unde va vizita Viscri pentru inaugurarea centrului de pregatire mestesugareasca - The Prince of Wales's Training Centre'- cu ocazia primei aniversari a fundatiei sale - Fundatia Printului de Wales.

Lansata pe data de 2 iunie 2015, fundatia este o organizatie caritabila ce sprijina conservarea patrimoniului arhitectural, agricultura si dezvoltarea durabila in Romania.

Principalul obiectiv al organizatiei este dezvoltarea aptitudinilor profesionale in comunitatile rurale pentru a ajuta localnicii sa isi gaseasca mai usor un loc de munca.

Noul centru de formare este amplasat in Viscri, judetul Brasov. In acest an, Fundatia va oferi 12 cursuri, de care vor beneficia in jur de 150 de persoane din mediul rural, predominant din Transilvania si Moldova. In timpul vizitei in Viscri de anul trecut, Printul de Wales si-a exprimat speranta ca

Fundatia va folosi hambarul "in special in scopuri educationale si de formare profesionala, care sper ca vor contribui la cresterea oportunitatilor de angajare". ... Citeste intreg articolul pe evz.ro