Printesele Disney, femei fatale: voluptoasa Alba ca Zapada, in pat cu Mutulica, Mica Sirena si Rapunzel, dezbracate

Printesele Disney, femei fatale: voluptoasa Alba ca Zapada, in pat cu Mutulica, Mica Sirena si Rapunzel, dezbracate

Artistul Andrew Tarusov a postat pe contul sau de Instagram cateva imagini surprinzatoare cu popularele printese Disney, transformate in femei fatale, constiente de puterea lor de seductie, noteaza publicatia Daily Mail.

acum 66 luni (11 Sep 2015)

Artistul Andrew Tarusov a postat pe contul sau de Instagram cateva imagini surprinzatoare cu popularele printese Disney, transformate in femei fatale, constiente de puterea lor de seductie, noteaza publicatia Daily Mail. La randul ei, Mica Sirena isi etaleaza trupul gol in apa marii, cu sanii abia acoperiti de racul Sebastian, iar Frumosa Adormita este privita cu nesat de print in timp ce doarme imbracata doar intr-o camasa de noapte minuscula.

Belle, printesa din povestea Frumoasa si Bestia, este prezentata ca o amazoana care isi ingenuncheaza iubitul, in vreme ce printesa Jasmine, din Lampa lui Aladin, este o adevarata imblanzitoare de tigri gratie farmecelor sale.

Rapunzel, din filmul animat "Tangled" (O poveste incalcita), este invaluita doar de pletele sale lungi si aurii, iar surorile Ana si Elsa din pelicula Frozen, ramase doar in lenjerie intima, sunt admirate de omul de zapada Olaf.

Printesa Jasmine

Belle din Frumoasa si Bestia

Aurora, printesa din Frumoasa Adormita. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro