Printesa Diana nu l-a ascultat pe barbatul misterios. Ar fi putut sa o SALVEZE? Enigma din viata ei

Printesa Diana nu l-a ascultat pe barbatul misterios. Ar fi putut sa o SALVEZE? Enigma din viata ei

Dezvaluiri SOCANTE ale serviciilor secrete RUSESTI Era irezistibil Intr-o biografie postuma a Printesei Inimilor, scrisa de o apropiata a miliardarului, Tina Brown, este mentionat faptul ca relatia dintre cei doi era intensa, "fiind una din optiunile Dianei inainte de a interveni momentul mortii si chiar daca era cuplata cu egipteanul Dodi al Fayed. Cu toate ca in acea perioada, Teddy, care trecuse de 50 de ani, era logodit cu fotomodelul Debbie Hagerty, cu care avea o relatie de mai bine de trei ani.

acum 61 luni (6 Sep 2015)

A fost un filantrop foarte cunoscut in Statele Unite, si un personaj celebru in Marea Britanie pentru relatiile lui amoroase.

A avut un rol misterios in viata unei femei despre care se spune ca a avut de partea ei totul, mai putin destinul.

Theodore a murit nu demult, la varsta de 71 de ani. In special pentru rolul enigmatic pe care l-a avut in viata printesei Diana, dupa ce aceasta s-a despartit de Printul Charles. Miliardarul newyorkez Theodore "Teddy" Forstmann nu era atragator, dar era bogat, siret si capabil sa ofere securitate.

Citeste si: Printesa Diana ascundea un SECRET TERIBIL, cu putin timp inainte de ACCIDENT. Dezvaluiri SOCANTE ale serviciilor secrete RUSESTI

Era irezistibil

Intr-o biografie postuma a Printesei Inimilor, scrisa de o apropiata a miliardarului, Tina Brown, este mentionat faptul ca relatia dintre cei doi era intensa, "fiind una din optiunile Dianei inainte de a interveni momentul mortii si chiar daca era cuplata cu egipteanul Dodi al Fayed. Brown noteaza ca miliardarul era irezistibil pentru o femeie care avea nevoie de avion particular:

"Theodore Forstmann nu numai ca avea un avion Gulfstream, ci detinea compania care il fabrica!". Dupa prima lor intalnire in cadru oficial, Diana si Teddy Forstmann s-au vazut in particular de mai multe ori. Ulterior, el i-a marturisit Tinei Brown "ca Diana era o mama minunata, dar ei isi facea doar rau" si ca Diana visa sa il vada presedinte al Statelor Unite, iar ea se vedea in postura Primei Doamne. Miliardarul era foarte flatat de atentia pe care i-o dadea Diana si avansurile lui pareau ca dau rezultat. "Desi voia sa para rece si strict interesat de o relatie si atat, el o iubea", au marturisit apropiatii mai tarziu.

Cu toate ca in acea perioada, Teddy, care trecuse de 50 de ani, era logodit cu fotomodelul Debbie Hagerty, cu care avea o relatie de mai bine de trei ani. Eram socata, pentru ca il stiam pe Teddy, care nu se purta ca ceil... Citeste intreg articolul pe evz.ro