Principesa Margareta s-a intalnit cu Klaus Iohannis. Mesajul presedintelui pentru Regele Mihai

Principesa Margareta s-a intalnit cu Klaus Iohannis. Mesajul presedintelui pentru Regele Mihai

Regele a ajuns la resedinta privata, unde va continua sa fie sub observatia echipei de medici de la clinica, alaturi de medicii de familie", potrivit unui comunicat de presa emis de Biroul de Presa al Majestatii Sale.

acum 39 luni (16 Mar 2016)

"Custodele Coroanei si Presedintele au trecut in revista aspecte legate de activitatea publica a Familiei Regale, in tara si in strainatate. Au fost discutate, de asemenea, subiecte legate de colaborarea dintre Coroana romana si autoritatile Statului, in prezent si in viitor", se arata in comunicatul Casei Regale.

Regele Mihai a fost externat, marti, din clinica de la Lausanne dupa 17 zile de spitalizare. Starea acestuia este stabila, insa va avea nevoie de lunga perioada de recuperare sub supraveghere medicala.

"Medicii au incuviintat ca Majestatea Sa Regele Mihai I sa fie externat astazi din clinica medicala de la Lausanne, dupa o internare de 17 zile. Regele a ajuns la resedinta privata, unde va continua sa fie sub observatia echipei de medici de la clinica, alaturi de medicii de familie", potrivit unui comunicat de presa emis de Biroul de Presa al Majestatii Sale. "Avand insa in vedere gravitatea diagnosticului, tratamentul si procesul de recuperare vor fi de lunga durata si vor necesita o atenta supraveghere", se mai arata in documentul citat.

In zilele urmatoare, principesa Elena va continua sa fie alaturi de Regele Mihai I si Regina Ana, parintii sai. De altfel, o echipa de angajati ai Casei Majestatii Sale Regelui, detasati in Elvetia, sunt alaturi de Majestatile Lor la resedinta privata, mai anunta comunicatul. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro