Principesa Margareta, in mesajul de Craciun: "Romania isi consolideaza libertatile. Societatea noastra dovedeste constiinta si intransigenta"

Principesa Margareta, in mesajul de Craciun:

Aceasta a mai amintit ca anul acesta s-au sarbatorit 150 de ani de la instaurarea dinastiei de Hohenzollern-Sigmaringen in Romania si de la promulgarea Constitutiei de la 1866, care "a asezat statul roman modern pe harta Europei".

acum 44 luni (24 Dec 2016)

Societatea noastra dovedeste constiinta si intransigenta, doreste informatie si sa dovada de spirit civic. Autoritatea politica este chemata sa dea examen de competenta si de etica. Pe de alta parte, Custodele Coroanei arata ca recentele evenimente din lume au aratat ca democratia trece printr-un moment de slabiciune. Deviere de la principii si valori, momente de ratacire pot interveni in orice societate, chiar si cele mai avansate de pe glob. Romania are de facut fata unor dificultati care erau de neimaginat acum 20 de ani", avertizeaza principesa. Cei 68 de ani pe care Regina noastra i-a daruit Regelui si tarii ne-au facut sa credem ca ea va fi mereu cu noi. Regina a plecat lasand in urma tristete, dar si un exemplar legamant de devotament, modestie si hotarare", scrie principesa Margareta. Aceasta a mai amintit ca anul acesta s-au sarbatorit 150 de ani de la instaurarea dinastiei de Hohenzollern-Sigmaringen in Romania si de la promulgarea Constitutiei de la 1866, care "a asezat statul roman modern pe harta Europei". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro