Principele Radu: "Familia Regala nu ezita sa-si suflece manecile, la propriu. Regele Mihai va poate repara masina oricand aveti o problema"

Principele Radu:

Dupa ce duminica altete lor regale Principesa Mostenitoare Margareta, Principele Radu si Principele Nicolae au primit duminica, titlul de "Clujean de Onoare" al judetului Cluj, si luni au avut o zi plina: de la ora 09.30, Principelui Nicolae al Romaniei s-a intalnit cu studentii in Amfiteatrul Albastru, Institutul pentru Stiintele Vietii, din cadrul Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara.

acum 68 luni (23 Mar 2015)

Dupa ce duminica altete lor regale Principesa Mostenitoare Margareta, Principele Radu si Principele Nicolae au primit duminica, titlul de "Clujean de Onoare" al judetului Cluj, si luni au avut o zi plina: de la ora 09.30, Principelui Nicolae al Romaniei s-a intalnit cu studentii in Amfiteatrul Albastru, Institutul pentru Stiintele Vietii, din cadrul Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara. Nicolae s-a descaltat de pantofi si a ramas in ciorapi, amintindu-le tinerilor ca pe 21 martie a fost Ziua Mondiala a Sindromului Down. "Am ales sa sprijin persoanele cu sindromul Down, deoarece consider ca trebuie facut mai mult pentru ei in Romania si pentru ca am lucrat ca voluntar cu ei, la Tirgu Mures, si am descoperit niste oameni incredibili. As dori ca si voi sa va aratati sprijinul fata de ei. Am pregatit citeva intrebari si cine ridica primul mina si raspunde primeste o pereche de sosete", a spus principele Nicolae. Alteta sa a fost placut impresionat de invitatia primita la festivalul de muzica electronica Untold, care va avea loc in aceasta vara la Cluj-Napoca. "Majestatea sa Regele Mihai va poate repara masina" Cel mai interesant moment al zilei a fost intalnirea principelui Radu al Romaniei cu reprezentanti ai autoritatilor locale si judetene, ai mediului diplomatic, consular si academic, precum si ai mediului de afaceri, Aula Magna, UBB. Dupa o serie de discursuri tinute de reprezentanti au universitatii, ai autoritatilor publice si a mediului economic, a luat cuvantul Principele Radu. Mentiunea a venit ca o replica la declaratia presedintelui Consiliului Judetean Cluj, Ioan Oleleu, care a spus in discursul sau ca intentioneaza sa ceara inaltul patronaj al Casei Regale pentru un proiect al judetului. Aceasta este o familie ce nu a ezitat sa-si suflece manecile la modul propriu.Majestatea sa Regele Mihai va poate repara masina oricand aveti o problema. Principele Radu

Principele Radu a fost prezent la o intalnire cu reprezentanti ai mediului a... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro