Principalul suspect al dublului asasinat de la Iasi este inca in libertate si are la indemana un pistol. Victimele sale, ucise sadic cu doua topoare

Principalul suspect al dublului asasinat de la Iasi este inca in libertate si are la indemana un pistol. Victimele sale, ucise sadic cu doua topoare

UPDATE 17.20 Gabriel Motoc a ajuns la Parchetul de pe langa Tribunalul Iasi urmand a fi audiat de procurori. "Corpul victimelor a fost gasit in holul de la intrarea in locuinta, in pozitii diferite, ceea ce a indus ideea organelor de ancheta ca mai intai a fost ucisa persoana de sex masculin autorul fiind surprins de sotie, la randul ei omorata in aceeasi modalitate.

acum 99 luni (5 Sep 2014)

UPDATE 17.20 Gabriel Motoc a ajuns la Parchetul de pe langa Tribunalul Iasi urmand a fi audiat de procurori.

UPDATE 15.10 Adolescentul banuit ca ar fi comis dublul asasinat intr-o comuna de la marginea Iasiului a fost prins de politisti in cursul dupa-amiezei de 5 septembrie. Tanarul se ascundea la o stana din Comarna, localitate aflata la 30 de kilometri distanta de locul producerii dublei crime. A fost localizat cu ajutorul GPS-ului de pe unul dintre telefoanele furate de catre Directia Operatiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane. Anchetatorii au ca principal suspect un tanar in varsta de 17 ani, care in urma cu trei zile a batut la casa victimelor pentru a-l primi la munca.

Carmina Pascal, procuror-sef al Parchetului de pe langa Tribunalul Iasi, a declarat ca in acest caz a fost deschis un dosar penal pentru omor calificat.

"Corpul victimelor a fost gasit in holul de la intrarea in locuinta, in pozitii diferite, ceea ce a indus ideea organelor de ancheta ca mai intai a fost ucisa persoana de sex masculin autorul fiind surprins de sotie, la randul ei omorata in aceeasi modalitate. Obiecte de care suspectul s-a folosit pentru a le ucide pe cele doua persoane au fost de asemenea identificate, un topor in curtea victimelor si un topor la mare distanta de locuinta", a spus Carmina Pascal.

Pascal a mai mentionat ca din locuinta victimelor ar fi fost sustrase mai multe bunuri, trei telefoane mobile, actele victimelor, dar si o suma de bani necunoscuta. De asemenea, din casa victimelor au fost sustrase trei telefoane mobile.

"Din informatiile stranse in cadrul anchetei se pare ca presupusul autor a fost solicitat de victime in urma cu trei zile pentru a presta activitati in gospodaria acestora", a incheiat Carmina Pascal.

... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro