PRINCE - Povestea unui SUCCES sfarsit prea curand. ISTORIA unuia dintre cei mai IUBITI artisti din toate timpurile

PRINCE - Povestea unui SUCCES sfarsit prea curand. ISTORIA unuia dintre cei mai IUBITI artisti din toate timpurile

Citeste si Prince, legendarul interpret al melodiei "Purple Rain", mort la 57 de ani A obtinut de-a lungul carierei sale nu mai putin de 7 premii Grammy iar una dintre cele mai spectaculoase performante ale sale este cea din pauza Finalei Campionatului de Fotbal American Super Bowl din 2007, considerata de altfel si cea mai buna perfomanta live din toate timpurile.

acum 98 luni (21 Apr 2016)

Prince Rogers Nelson, sub numele sau real s-a nascut in anul 1958 si este considerat unul dintre cele mai importante nume din randul muzicienilor din istorie, avand in spate o cariera de peste 40 de ani. Albumul care i-a adus faima si l-a calsat in topul celor mai iubiti artisti ai momentului la acea vreme, este "Dirty Mind", lansat in anul 1980 iar materialul discografic "1999", scos pe piata trei ani mai tarziu, a avut un succes fulgerator. Timp de 24 de saptamani, acest album a tinut primul loc al topurilor americane, care includea, pe langa celebra piesa cu acelasi nume in afara piesei cu acelasi nume, alte doua mari hituri ca "Let's Go Crazy" si "When Doves Cry".

Citeste si Prince, legendarul interpret al melodiei "Purple Rain", mort la 57 de ani

A obtinut de-a lungul carierei sale nu mai putin de 7 premii Grammy iar una dintre cele mai spectaculoase performante ale sale este cea din pauza Finalei Campionatului de Fotbal American Super Bowl din 2007, considerata de altfel si cea mai buna perfomanta live din toate timpurile. Citeste si:

+O reclama pentru Super Bowl INCINGE si spiritele, si imaginatia. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro