Prin ce s-a remarcat ministrul propus de PSD la Ape: "Cuplurile de homosexuali care merg de mana pe strada imi incalca libertatea". E subinginer si fost liberal

Fost liberal In februarie 2014, dupa ruperea USL, Ioan Denes a trecut de la PNL la PSD, pe motiv ca a fost ales de cetateni pentru a-i reprezinta la putere "Dupa aproape 13 ani de activitate in PNL, astazi a trebuit sa iau una dintre cele mai grele decizii ca om politic si ca senator al acestui judet, senator care am ajuns in Parlament in urma existentei USL, din care PNL, cu regret o spun, a hotarat sa se retraga.

acum 23 luni (8 Jan 2018)

"Vreau sa o spun foarte clar: atata timp cat modul in care se comporta un cetatean nu-mi lezeaza libertatea mea, are dreptul sa faca ce doreste dumnealui. Vreau sa va spun foarte transant: vor sa aiba dreptul sa faca infieri, sa mearga de mana pe strada", a spus Denes, potrivit bistriteanul.ro, in primavara anului trecut.

Senatorul PSD "nu are nicio problema" cu persoanele de acelasi sex care "se manifesta in locuinta, in intimitate", insa nu este de acord ca ele sa se tina de mana pe strada. "Modul in care doresc sa externalizeze acest comportament, care eu consider ca imi incalca libertatea mea de a merge pe strada cu copilul meu personal sau cu nepotul si sa ma intrebe copilul , cea pe care o vede acasa si in care l-am crescut sau cea pe care o vede pe strada?", a mai spus Denes. Potrivit CV-ului postat pe site-ul Senatului, Denes a lucrat ca electrician la caile ferate din Cluj, a fost profesor la un centru de plasament din localitatea Beclean si director comercial la SC Profing SRL.

Fost liberal

In februarie 2014, dupa ruperea USL, Ioan Denes a trecut de la PNL la PSD, pe motiv ca a fost ales de cetateni pentru a-i reprezinta la putere "Dupa aproape 13 ani de activitate in PNL, astazi a trebuit sa iau una dintre cele mai grele decizii ca om politic si ca senator al acestui judet, senator care am ajuns in Parlament in urma existentei USL, din care PNL, cu regret o spun, a hotarat sa se retraga. In Delegatia Permanenta a PNL, eu m-am abtinut cand s-a votat retragerea PNL de la guvernare dupa ce m-am consultat cu acesti primari care reprezinta cetatenii in comunele unde au fost alesi. Drept urmare, am decis ca de azi sa-mi dau demisia din PNL si sa continui sa reprezint Colegiul 2 Senat in calitate de membru PSD", isi explica Denes trecerea de la liberali la social-democrati. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro