Primul telefon rosu Trump-Putin. Kremlin: "Prezenta lui Pence nu era in plan"

Nici persoanele care detin viza de rezidenta permanenta in SUA nu scapa de ordinul executiv prin care Administratia Trump interzice temporar intrarea pe teritoriul american a persoanelor ce vin din Irak, Iran, Libia, Somalia, Sudan, Siria si Yemen, a anuntat sambata un purtator de cuvant al Departamentului pentru Securitate Interna.

acum 46 luni (29 Jan 2017)

Alexei Puscov, senator rus, fost presedinte al Comitetului parlamentar pentru Relatii Externe, a postat pe Twitter ca "Trump si Putin au discutat un nou inceput in lupta impotriva ISIS, despre gasirea unei solutii pentru Siria si Ucraina!" Nici de la Moscova, nici de la Washington nu s-a dat vreun comunicat asupra discutiei. Surse din serviciile secrete spun ca dialogul s-a concentrat pe Siria si pe cooperarea militara SUA-Rusia in zona, care trebuie sa inceapa cat mai repede.

Presedintele Donald Trump a interzis intrarea refugiatilor sirieni in Statele Unite pe termen nelimitat, ca parte a unor noi masuri de a "mentine teroristii islamici radicali in afara SUA".

Presedintele american a explicat ca oprirea temporara a programului de refugiati este necesara pentru ca agentiile guvernamentale sa aiba timp sa dezvolte un sistem de control mai strict. Din milioanele de sirieni care au fugit pentru a scapa de conflictul sangeros din tara, doar 18.000 fusesera acceptati in SUA dupa 2011.

Nici persoanele care detin viza de rezidenta permanenta in SUA nu scapa de ordinul executiv prin care Administratia Trump interzice temporar intrarea pe teritoriul american a persoanelor ce vin din Irak, Iran, Libia, Somalia, Sudan, Siria si Yemen, a anuntat sambata un purtator de cuvant al Departamentului pentru Securitate Interna. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro