Primul sot al cantaretei Janet Jackson pretinde ca are o fiica secreta cu vedeta: "Sunt satul ca oamenii sa fie lasi"

Primul sot al cantaretei Janet Jackson pretinde ca are o fiica secreta cu vedeta:

"Am crezut ca nu a existat vreun copil, dar este adevarat" Cantaretul James DeBarge, fostul sot al celebrei Janet Jackson, pretinde, intr-un interviu pentru "Growing Up Hip Hop", realizat chiar de fata acestuia, ca are o fiica secreta cu faimoasa cantareata. Janet Jackson insarcinata la 50 de ani Recent, Janet Jackson a confirmat ca este insarcinata pentru prima data, la varsta de 50 de ani, dupa ce informtia aparuse in urma cu cateva luni in tabloidele americane.

acum 87 luni (14 Nov 2016)

"Am crezut ca nu a existat vreun copil, dar este adevarat"

Cantaretul James DeBarge, fostul sot al celebrei Janet Jackson, pretinde, intr-un interviu pentru "Growing Up Hip Hop", realizat chiar de fata acestuia, ca are o fiica secreta cu faimoasa cantareata. Sunt satul ca adevarul sa nu iasa la inaintare, iar oamenii sa fie lasi cand vine vorba de el. Cred ca a fost intelept pentru mine sa vorbesc acum, pentru ca problema trebuia sa fie abordata. Am crezut ca nu a existat vreun copil si am vrut sa cred ca nu e adevarat.

Janet Jackson insarcinata la 50 de ani

Recent, Janet Jackson a confirmat ca este insarcinata pentru prima data, la varsta de 50 de ani, dupa ce informtia aparuse in urma cu cateva luni in tabloidele americane.

Speculatii cu privire la o eventuala sarcina a cantaretei au aparut in luna aprilie, cand Janet Jackson a amanat turneul mondial "Unbreakable", motivand ca vrea sa se concentreze pe intemeierea unei familii alaturi de sotul ei, Wissam Al Mana. Intr-o inregistrare video publicata pe Twitter, Janet Jackson si-a anuntat fanii ca amana turneul mondial pentru ca "a intervenit o schimbare neasteptata".

Janet Jackson FOTO Solaiman Fazel si Janet Jackson/People

"M-am gandit ca este important ca voi sa fiti primii care afla. Eu si sotul meu planuim sa intemeiem o familie, asa ca sunt nevoita sa aman turneul. Va rog, daca puteti, incercati sa intelegeti ca este important sa fac asta acum. Medicul mi-a spus ca am nevoie de odihna, dar sa nu credeti ca am uitat de voi", le-a transmis Jackson fanilor.

Janet Jackson (50 de ani) s-a casatorit in secret cu omul de afaceri Wissam Al Mana (41 de ani) in 2012 si a confirmat aceasta casatorie abia in 2013. Janet Jackson a mai avut doua casnicii, cu muzicienii James DeBarge, in perioada 1984-1985, si cu Rene Elizondo, in perioada 1991-2000, fara insa sa aiba copi... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro