Primul senator PSD care se delimiteaza de Catalin Radulescu: De 24 de ore astept cel putin niste scuze

Rolul unui parlamentar nu este nici sa disperseze romanii cu tunurile de apa, nici sa pazeasca cu AKM-ul in mana, nici sa munceasca pe 5.300 lei, daca este nemultumit, in conditiile in care este parlamentar intr-un partid de #stanga, intr-o tara plina de pungi de saracie", a scris senatorul PSD.

acum 87 luni (15 Mar 2017)

Intr-o postare scrisa, miercuri, pe pagina sa de Facebook, senatorul PSD Horia Nasra a explicat ca asteapta scuze din partea lui Catalin Radulescu, dupa ce colegul sau de partid a facut mai multe declaratii scandaloase intr-un interviu pentru Adevarul. Rolul unui parlamentar nu este nici sa disperseze romanii cu tunurile de apa, nici sa pazeasca cu AKM-ul in mana, nici sa munceasca pe 5.300 lei, daca este nemultumit, in conditiile in care este parlamentar intr-un partid de #stanga, intr-o tara plina de pungi de saracie", a scris senatorul PSD. Va asigur, stimati cetateni, ca pariul generatiei mele din Parlament este in primul rand respectul fata de romani indiferent de optiunilor lor politice", a mai scris Nasra.

De asemenea, dupa declaratiile lui Catalin Radulescu pentru Adevarul, ca protestatarii din Piata Victoriei ar trebui alungati cu tunurile cu apa si cele referitoare la mitraliera AKM cu care a luptat la Revolutie, pe care este pregatit sa o foloseasca din nou, trei persoane din judetul Arges au solicitat Parchetului Curtii de Apel Pitesti sa se autosesizeze. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro