Primul roman campion mondial la culturism, membru in liga profesionista

Primul roman campion mondial la culturism, membru in liga profesionista

Constanteanul Paul Catruna a inceput sa practice culturismul la varsta de 18 ani deoarece, pana atunci, parintii nu au fost de acord ca el sa faca vreun sport fiind diagnosticat cu bronsita astmatiforma la varsta de 1 an si 8 luni. Campion Mondial la 26 de ani Dupa o pauza indelungata, in anul 2016 Paul Catruna revine in circuitul competitional si cucereste titlul de campion mondial "Mr. Fitness 2016" si vicecampion mondial "Mr. Atletic" la Campionatul Mondial de Fitness si Culturism din Graz, Austria. Se antreneaza 45 de minute, exercitii cardiovasculare, inainte de ultima masa a zilei si face 45 de minute sau 1 ora de antrenament intens pentru masa musculara la amiaza.

acum 32 luni (17 Dec 2017)

Constanteanul Paul Catruna a inceput sa practice culturismul la varsta de 18 ani deoarece, pana atunci, parintii nu au fost de acord ca el sa faca vreun sport fiind diagnosticat cu bronsita astmatiforma la varsta de 1 an si 8 luni. In prealabil, am studiat 6 luni in ce consta culturismul, formele de antrenament, sa pot face totul ca la carte de la bun inceput pentru a obtine cat mai repede corpul visat."

Dupa numai doi ani de antrenamente facute fara nici un antrenor, in anul 2010, a devenit campion national la culturism-juniori, categoria 75 kilograme.

Campion Mondial la 26 de ani

Dupa o pauza indelungata, in anul 2016 Paul Catruna revine in circuitul competitional si cucereste titlul de campion mondial "Mr. Fitness 2016" si vicecampion mondial "Mr. Atletic" la Campionatul Mondial de Fitness si Culturism din Graz, Austria. Titlul acesta il califica pentru urmatorul pas, participarea la campionatul mondial "Mr. Univers" organizat de Federatia Musclemania din Statele Unite ale Americii. La finalul lui noiembrie am devenit campion mondial la culturism la cel mai mare concurs anual organizat de federatia americana Musclemania in Las Vegas. Tinta lui este sa devina campion absolut si in liga profesionista, apoi sa inceapa pregatirea pentru marea sa pasiune: wrestlingul profesionist. Pentru aceasta ar trebui sa se mute in SUA pentru 2 ani pentru a face o scoala de specialitate. Mananc 6 mese pe zi care se repeta in cele 3 luni fara nicio exceptie de la regula. Mananc doar albus de oua, fulgi de ovaz - dimineata, piept de pui, curcan, peste, orez, salate din legume-restul meselor". Se antreneaza 45 de minute, exercitii cardiovasculare, inainte de ultima masa a zilei si face 45 de minute sau 1 ora de antrenament intens pentru masa musculara la amiaza. In functie de tonusul pe care-l are se intampla sa faca si 2 antrenamente pe zi. De exemplu, in noiembrie la concurs am avut 75,3 kilograme, iar acum deja am castigat ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro