Primul liberal care se revolta dupa interviul lui Turcan de la "Adevarul". "Orice alaturare cu USR o consider o gluma nereusita"

Primul liberal care se revolta dupa interviul lui Turcan de la

Intrebata la "Adevarul Live" daca nu vede USR ca pe un partid alternativa la PNL pe partea dreapta, Turcan a subliniat ca: Eu nu privesc USR ca pe un adversar politic, ci mai degraba ca pe un competitor pe un anumit segment de electorat, un segment care a fost destul de dezamagit de sistemul politic de pana acum.

acum 51 luni (23 Feb 2017)

Si inca ceva, stiu ca deseori declaratiile oamenilor politice sunt interpretate subiectiv ori scoase din context, dar am convingerea ca PNL nu va fuziona nici cu USR, nici cu Vama Veche si nici cu strada Lipscani ori chioscul de ziare de la coltul Pietei Romane!", a scris Daniel Gheorghe pe pagina sa de Facebook. Intrebata la "Adevarul Live" daca nu vede USR ca pe un partid alternativa la PNL pe partea dreapta, Turcan a subliniat ca: Eu nu privesc USR ca pe un adversar politic, ci mai degraba ca pe un competitor pe un anumit segment de electorat, un segment care a fost destul de dezamagit de sistemul politic de pana acum. Cred insa ca daca PNL va deveni acel vector politic din scena politica credibil, cu idei sustinute de dreapta, USR poate sa vina natural alaturi de PNL fie intr-o alianta, fie daca nu, la un moment dat, printr-o fuziune. Asta este solutia pe termen lung, pentru ca PNL are organizatii judetene, are nuclee dure cu oameni foarte corecti si foarte buni si implicati si cu deschidere pentru a le da oamenilor solutii". De asemenea, deputatul Daniel Gheorghe a precizat, intr-un comentariu la postarea sa, ca "intrebarea a fost gandita spre a scoate un raspuns favorabil USR", insinuand ca a fost o "manipulare", cu toate ca declaratia lui Turcan il contrazice. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro