Primele schimbari importante facute de Iohannis la SRI: doi noi adjuncti la acest serviciu secret

Primele schimbari importante facute de Iohannis la SRI: doi noi adjuncti la acest serviciu secret

Presedintele Klaus Iohannis a numit doi adjuncti la SRI, colonelul Bizadea Romeo Cristian si pe generalul Adrian Ciocarlan, si l-a trecut in rezerva pe generalul Ion Grosu, care ocupat functia de adjunct al directorului SRI. Este lector universitar si a predat cursuri de analiza a informatiilor si analiza de risc la Universitatea Bucuresti si la Academia Nationala de Informatii "Mihai Viteazul".

acum 54 luni (22 Jul 2016)

Presedintele Klaus Iohannis a numit doi adjuncti la SRI, colonelul Bizadea Romeo Cristian si pe generalul Adrian Ciocarlan, si l-a trecut in rezerva pe generalul Ion Grosu, care ocupat functia de adjunct al directorului SRI.

SRI a anuntat pe site noile numiri: "Domnul general de brigada Adrian Ciocirlan, anterior numirii, pana in anul 2010, a ocupat diverse functii de conducere in cadrul Directiei Generale Contraspionaj.

In anul 2015 i-a fost acordat gradul de general de brigada.

A participat la misiuni, actiuni si operatiuni complexe derulate in special pe profil contraspionaj, in cooperare cu parteneri externi ai SRI.

Adrian Ciocirlan a absolvit cursuri de pregatire in domeniul intelligence si studii de securitate desfasurate in tara si strainatate.

A urmat cursurile Facultatii de Psihosociologie din cadrul Academiei Nationale de Informatii "Mihai Viteazul", pe care le-a absolvit in anul 1996.

Domnul colonel Cristian Bizadea, anterior numirii, a ocupat pozitia de sef al Cabinetului Directorului SRI.

De la angajarea in Serviciu, in anul 2001, a detinut diferite functii in Directia Generala Contraspionaj: loctiitor al sefului Directiei, sef de departamente de analiza, operatiuni si planificare.

A coordonat si contribuit la o buna parte din procesele de transformare institutionala a SRI.

In anul 2013 a obtinut titlul de doctor in sociologie la Universitatea Bucuresti, cu teza intitulata "Orientul Mijlociu Extins;

Este lector universitar si a predat cursuri de analiza a informatiilor si analiza de risc la Universitatea Bucuresti si la Academia Nationala de Informatii "Mihai Viteazul". Citeste si:

+Traian BASESCU, reactie DURA la adresa lui IOHANNIS: "Oricat ai fi de inalt, ...

+Dezvaluiri INCENDIARE facute de Wikileaks. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro