PRIMELE REACTII dupa retragerea lui Ludovic Orban din cursa pentru Primaria Capitalei. Ce spun liderii PNL, Gabriela Firea si Nicusor Dan. Atac DUR al lui Victor Ponta: "Dumnezeu nu-i uita nici pe PROSTI, nici pe TICALOSI"

PRIMELE REACTII dupa retragerea lui Ludovic Orban din cursa pentru Primaria Capitalei. Ce spun liderii PNL, Gabriela Firea si Nicusor Dan. Atac DUR al lui Victor Ponta:

Ludovic Orban a anuntat, luni, ca se retrage din cursa pentru functia de primar general al Capitalei, dupa ce a fost pus sub control judiciar catre procurorii DNA pentru folosire a influentei in scopul obtinerii unor foloase necuvenite. Contracadidata sa, Gabriela Firea, a declarat ca ii pare rau pentru ce i se intampla, in timp ce Nicusor Dan sustine ca retragerea lui Orban demonstreaza ca Primaria Capitalei are nevoie de oameni din "randurile societatii".

acum 92 luni (12 Apr 2016)

Ludovic Orban a anuntat, luni, ca se retrage din cursa pentru functia de primar general al Capitalei, dupa ce a fost pus sub control judiciar catre procurorii DNA pentru folosire a influentei in scopul obtinerii unor foloase necuvenite. Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat ca liberalii vor respecta orice decizie va fi luata in cazul lui Ludovic Orban si ca "PNL are multe variante cu care sa vina pentru Primaria Capitalei". Contracadidata sa, Gabriela Firea, a declarat ca ii pare rau pentru ce i se intampla, in timp ce Nicusor Dan sustine ca retragerea lui Orban demonstreaza ca Primaria Capitalei are nevoie de oameni din "randurile societatii". Fostul premier nu a uitat ca Ludovic Orban a depus o plangere penala impotriva Dacianei Sarbu.

Victor Ponta nu a uitat nici acum ca Ludovic Orban a facut o plangere penala impotriva sotiei lui. "Eu l-am iertat demult pe Ludovic Orban, dar Dumnezeu nu-i uita nici pe prosti, nici pe ticalosi!", a scris Ponta pe pagina personala de Facebook. (...) Orice decizie va fi luata, sunt convinsa ca PNL o sa o respecte, incepand cu Ludovic Orban. Pentru ca noi nu o sa gasim niciodata scuze si pretexte in diverse coincidente, in diverse demersuri, pentru a merge cu capul inainte atunci cand nu este cazul", a afirmat Alina Gorghiu, la Palatul Parlamentului.

Totodata aceasta a precizat ca, spre deosebire de PSD, liberalii "nu fac circ pe asa ceva": "Nu suntem PSD sa ne rupem camasa de pe noi. Este intr-adevar o problema sa renuntam la o candidatura care potrivit analizelor ar fi putut sa bata candidatul PSD, dar PNL are multe alte variante cu care sa vina la Primaria Capitalei", a adaugat Gorghiu. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro