Primele raze de soare la Roland Garros. Corespondenta speciala de la Paul Cozighian

Dupa trei remarcabile victorii din calificari, Ana Bogdan (24 de ani, 106 WTA) nu a avut un debut fericit pe tabloul principal, pierzand cu 3-6, 4-6 la tunisianca Ons Jabeur (22 de ani, 114 WTA), dupa o ora si 23 de minute de joc. Probleme fizice Monica Niculescu (29 de ani, 53 WTA) si Patricia Maria Tig (22 de ani, 120 WTA), s-au prezentat serios diminuate fizic la meciurile avute cu Anett Kontaveit din Estonia (21 de ani, 52 WTA) respectiv Anastasia Pavlyuchenkova din Rusia (25 de ani, 17 WTA).

acum 78 luni (30 May 2017)

Patru reprezentante ale Romaniei au fost eliminate pe zgura de la Paris.

Dupa trei remarcabile victorii din calificari, Ana Bogdan (24 de ani, 106 WTA) nu a avut un debut fericit pe tabloul principal, pierzand cu 3-6, 4-6 la tunisianca Ons Jabeur (22 de ani, 114 WTA), dupa o ora si 23 de minute de joc. Bogdan a explicat cauzele esecului: "Sunt de 10 zile aici si am stat in fiecare zi intr-o continua tensiune fiindca am avut si calificarile, plus recuperare, antrenamente, pregatire fizica si, in plus, am fost mereu inconjurata de foarte multa lume.

Fericita de prezenta pe tabloul principal de la Wimbledon, Ana Bogdan ne-a marturisit ca trebuie sa progreseze la serviciu, la miscarea in teren si la concentrarea necesara la loviturile decisive.

Probleme fizice

Monica Niculescu (29 de ani, 53 WTA) si Patricia Maria Tig (22 de ani, 120 WTA), s-au prezentat serios diminuate fizic la meciurile avute cu Anett Kontaveit din Estonia (21 de ani, 52 WTA) respectiv Anastasia Pavlyuchenkova din Rusia (25 de ani, 17 WTA). Din ce ne-a declarat dupa meci, reiese ca ea nu s-a ocupat in mod serios de problemele survenite dupa accidentarea de la Nurenberg de saptamana trecuta. Sansele sunt insa infime sa o revedem pe Niculescu pe zgura de la Porte d’Auteuil…

Patricia Maria Tig a abandonat la 1-6, 0-1. Durerile de spate extrem de mari, aparute inca de la antrenament, nu au putut trece peste noapte, in pofida interventiilor medicale.

Ultimele sperante pentru ziua de luni s-au indreptat spre Irina-Camelia Begu (26 de ani, 46 WTA), mult mai bine plasata in clasament decat adversara ei, Mariana Duque-Marino din Columbia (27 de ani, 115 WTA). Dupa o ora si 36 de minute avea sa piarda la limita, 6-7, 4-6, in principal din cauza unei indisponibilitati fizice persistente de mai multa vreme. Extrem de afectata, Begu ne-a vorbit cu lacrimi in ochi si respiratia taiata, rugandu-ne sa ramanem discreti pe detaliile legate de problemele e... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro