Primele imagini din ultimul sezon "House of Cards": Claire Underwood preia controlul total la Casa Alba

Primele imagini din ultimul sezon

Claire Underwood, interpretata de Robin Wright - castigatoarea Globului de Aur si nominalizata la premiile Emmy -, se intoarce in calitate de presedinte al Statelor Unite in cel de-al saselea sezon al serialului "House of Cards".

acum 64 luni (11 Jun 2018)

Claire Underwood, interpretata de Robin Wright - castigatoarea Globului de Aur si nominalizata la premiile Emmy -, se intoarce in calitate de presedinte al Statelor Unite in cel de-al saselea sezon al serialului "House of Cards". De asemenea, Netflix a anuntat ca se vor alatura distributiei mai multi actori nominalizati la Oscar - Diane Lane, Greg Kinnear si Cody Fern.

Dupa acuzatiile privind comportamentul sexual inadecvat al actorului Kevin Spacey, compania Netflix a fost nevoita sa renunte la colaborarea cu starul american. Eliminarea lui nu a fost greu de realizat avand in vedere ca inca din sezonul sase "House of Cards" se pregatise terenul pentru ca Robin Wright sa devina vedeta serialului.

Totusi, scandalul sexual in care este implicat Kevin Spacey a costat compania Netflix 39 de milioane de dolari. In anul 2013, "House of Cards" a devenit prima serie originala online care a primit nominalizari importante la Premiile Primetime Emmy. Serialul a primit 53 de nominalizari la Emmy, cu sapte premii castigate - inclusiv pentru Cea mai buna regie a unui serial-drama, acordat lui David Fincher. "House of Cards" a mai fost nominalizat la sase premii Globul de Aur si a castigat doua - ambele pentru interpretarile actorilor principali, Robin Wright si Kevin Spacey. patru nominalizari la premiile Writers Guild, cu un premiu castigat; doua nominalizari la premiile Directors Guild si un premiu Peabody, pe langa alte distinctii. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro