Primele imagini cu Celine Dion dupa moartea sotului ei: "Trece impacata peste aceasta cumpana"

Celine Dion a fost vazut de jurnalistii de la "Daily Mail" pentru prima data de la moartea sotului ei, Rene Angelil. FOTO "Daily Mail" Rene Angelil a murit joi, la varsta de 73 de ani, in resedinta sa din Las Vegas, "dupa o lunga si curajoasa lupta cu cancerul", au declarat reprezentantii acestuia.

acum 79 luni (21 Jan 2016)

Celine Dion a fost vazut de jurnalistii de la "Daily Mail" pentru prima data de la moartea sotului ei, Rene Angelil. Cantareata a fost surprinsa cu doua zile inainte de funeraliile sotului ei, care vor avea lor la Basilica Notre Dame din Montreal, din Canada, aceeasi biserica in care cei doi si-au unit destinele in 1994.

Celine Dion poarta doliu si pentru fratele ei care a murit pe 16 ianuarie, la doua zile dupa sotul ei. De altfel, acesta si-a planificat funeraliile cu cateva luni inainte de a muri. "Rene a fost suficient de generos pentru a pregati totul din ultimele luni petrecute alaturi de Celine.

FOTO "Daily Mail"

Rene Angelil a murit joi, la varsta de 73 de ani, in resedinta sa din Las Vegas, "dupa o lunga si curajoasa lupta cu cancerul", au declarat reprezentantii acestuia. In urma mortii sotului sau, Celine Dion si-a anulat cele doua show-uri pe care le avea programate pentru sambata si duminica la Las Vegas, insa nu a fost facut un anunt privitor la concertele din luna februarie. In august 2015, Celine Dion a dezvaluit intr-un interviu faptul ca sotul ei, Rene Angelil, doreste sa isi petreaca ultimele clipe din viata alaturi de ea si sa moara in bratele sale.

FOTO "Daily Mail"

Celine Dion si Rene Angelil, care a fost si managerul si mentorul cantaretei, s-au casatorit in 1994. Ei au avut impreuna trei copii - Rene Charles, in varsta de 14 ani, si gemenii Eddy si Nelson, in varsta de cinci ani. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro