Primele declaratii ale sarbului Zivkovic, acuzat ca a incercat sa spioneze baze militare in Romania: "Nu exista niciun fel de dovezi. S-au speriat de prezenta mea"

Primele declaratii ale sarbului Zivkovic, acuzat ca a incercat sa spioneze baze militare in Romania:

Sarbul mai spune ca, din documentele primite de la autoritatile romane, principalele motive pentru interdictia de a mai intra in Romania in urmatorii 15 ani sunt "activitatile mele in Crimeea si Donbas, precum si frica de posibilul spionaj in Romania".

acum 80 luni (15 Nov 2017)

Nu exista niciun fel de dovezi. Ei pur si simplu s-au speriat de prezenta mea in Romania", a declarat Zivkovic, in exclusivitate pentru Sputnik. Todata, sarbul a postat si pe o retea de socializare o reactie in care reafirma ca autoritatile din Romania nu ar avea dovezi impotriva sa, arata Hotnews.ro. "Nu exista nicio dovada ca am facut spionaj pe teritoriul Romaniei, pentru ca, daca da, nu m-ar expulza, m-ar fi judecat pentru o astfel de treaba. Romania nu este totusi precum Muntenegru si nu face alegeri asa de proaste. Sarbul mai spune ca, din documentele primite de la autoritatile romane, principalele motive pentru interdictia de a mai intra in Romania in urmatorii 15 ani sunt "activitatile mele in Crimeea si Donbas, precum si frica de posibilul spionaj in Romania".

Invitat in Romania de Obstea Cazacilor

Potrivit Hotnews.ro, Bratislav Zivkovic a participat in luna octombrie la o intalnire organizata de Obstea Cazacilor din Romania in Delta Dunarii. El a luat cuvantul si i-a asigurat pe participantii imbracati in costume militare ca cetnicii vor lua arme si vor lupta alaturi de cazaci.

"Ca si in secolul al XIX-lea, precum cazacii din Rusia, daca va trebui din nou, fie in Crimeea, fie in Lugansk, noi impreuna cu oamenii nostri vom lua armele si vom merge sa luptam.

Evenimentul organizat de Obstea Cazacilor din Romania a avut loc pe 14 octombrie si a reunit cazaci din Romania, Rusia, Muntenegru, Serbia si Bulgaria. De altfel, pe video se vad in fundal mai multe steaguri ale cazacilor, dar si steagul Federatiei Ruse alaturi de cel al Romaniei. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro