Primele declaratii ale romanului ranit grav in atacul din Las Vegas: De fiecare data cand merg intr-un loc public imi spun "Nu esti in siguranta, naivule"

Luca Iclodean, care a stat mai bine de o saptamana la terapie intensiva, spune, intr-un mesaj publicat pe Facebook, ca, desi se astepta la un atac in Las Vegas, nu ar fi crezut niciodata ca el va fi o victima intr-o astfel de circumstanta. "Ultimul lucru pe care mi-l amintesc de dinainte de operatie este ca ma aflam in camera de urgente, cineva ma tinea de mana si imi spunea: si apoi am incetat sa mai lut, am inchis ochii si... Am aproape 24 de ani si o rog pe mama sa vina sa petreaca noaptea cu mine, pentru ca sa dorm langa ea pare sa fie ceea ce ma linisteste in prezent", a adaugat el.

acum 79 luni (20 Oct 2017)

Luca Iclodean, care a stat mai bine de o saptamana la terapie intensiva, spune, intr-un mesaj publicat pe Facebook, ca, desi se astepta la un atac in Las Vegas, nu ar fi crezut niciodata ca el va fi o victima intr-o astfel de circumstanta. Tanarul de 24 de ani rememoreaza momentul atacului, dar si clipele care au urmat. Dupa cum cei mai multi dintre voi stiti, faceam parte din echipa de la bar, lucrand tot weekendul la Route 91. Nu voi reusi niciodata sa exprim teama pe care am simtit-o in secunda in care am auzit acel sunet oribil... Vreau sa precizez ca am fost impuscat in mai putin de un minut de cand a fost deschis focul. M-am ascuns intr-o remorca pentru bere, sperand ca atacatorul nu va ajunge la mine. Insa, imaginati-va doar ca asteptati acolo, acceptand faptul ca probabil acolo vi se va incheia viata si ca nu va veti mai vedea niciodata persoanele iubite. Tot ce imi doream era sa ii spun mamei mele cat de mult o iubesc. Voiam sa le spun tuturor cat de mult ii iubesc si sa simt imbratisarea calda a mamei pentru ultima data", a continuat el.

Tanarul si-a insotit mesajul cu o fotografie in care apare zambind, zambet despre care spune ca ascunde multa durere fizica si emotionala. El spune, insa, ca este recunoscator ca este in viata si ca in prezent se recupereaza acasa.

"Ultimul lucru pe care mi-l amintesc de dinainte de operatie este ca ma aflam in camera de urgente, cineva ma tinea de mana si imi spunea: si apoi am incetat sa mai lut, am inchis ochii si... Am deschis ochii dupa operatii, intr-o camera de spital la SICU si eram inconjurat de oameni dragi. Nu puteam sa cred ca ii vad. Ma aflu pe drum spre recuperare, iar zambetul care apare pe fata mea in aceasta fotografie arata cat de recunoscator sunt sa fiu in viata.

Luca Iclodean a adaugat ca, desi ranile fizice i se vor vindeca la un moment dat, atacul armat l-a marcat pentru tot restul vietii. Voi pastra cu mine, fara sa vrea... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro