Primele declaratii ale lui Horia Tecau despre victoria de la Wimbledon: Mi-am indeplinit un vis

Tenismanul Horia Tecău a declarat, luni, la revenirea in Romania după ce a caştigat titlul de dublu la Wimbledon, că şi-a indeplinit un vis şi că nici 20 de finale nu se compară cu obţinerea titlului, informează Mediafax. Oricum, nu se putea să fie mai frumos, să caştig Wimbledonul şi să mă intorc să joc acasă la Constanţa pe terenul pe care am crescut", a adăugat Horia Tecău, făcand referire la faptul că intalnirea de Cupa Davis Romania - Slovacia, din turul 2 al Grupei I din Zona Euro/Africană, va avea loc la Constanţa, in perioada 17-19 iulie. La revenirea in Romania, luni seară, Horia Tecău a fost intampinat la aeroportul Henri Coandă de secretarul de stat din cadrul MTS Carmen Tocală şi de preşedintele Federaţiei Romane de Tenis, George Cosac.

acum 89 luni (13 Jul 2015)

Tenismanul Horia Tecău a declarat, luni, la revenirea in Romania după ce a caştigat titlul de dublu la Wimbledon, că şi-a indeplinit un vis şi că nici 20 de finale nu se compară cu obţinerea titlului, informează Mediafax. Sunt atat de fericit acum incat nu mai am nevoie de nimic. Cand am caştigat ultimul punct am simţit că mi s-au inmuiat genunchii, asta pentru că mai fusesem pe acel teren in mai multe randuri şi ieşisem invins, privindu-i pe alţii cum se bucură. - de la finalul meciului de sambătă). Trebuie să imi propun altceva acum că am gustat din bucuria caştigării unui titlu de Grand Slam", a spus Tecău.

Horia Tecău a precizat că a simţit că el şi Jean-Julien Rojer se pot impune in proba de dublu de la Wimbledon. "Ştiam că avem un culoar dificil, dar in acelaşi timp am simţit de la inceput că e anul nostru şi că vom caştiga.

Tecău a menţionat că acum atat el cat şi olandezul Rojer trebuie acum să se concentreze pentru intalnirile pe care le vor disputa la sfarşitul săptămanii in Cupa Davis. Atat eu cat şi Rojer avem meciuri de Cupa Davis şi vrem să ne ajutăm echipele naţionale să caştige. Oricum, nu se putea să fie mai frumos, să caştig Wimbledonul şi să mă intorc să joc acasă la Constanţa pe terenul pe care am crescut", a adăugat Horia Tecău, făcand referire la faptul că intalnirea de Cupa Davis Romania - Slovacia, din turul 2 al Grupei I din Zona Euro/Africană, va avea loc la Constanţa, in perioada 17-19 iulie.

Horia Tecău a spus că o aşteaptă la meciul din Cupa Davis şi pe Simona Halep: "O aşteptăm şi pe Simona la meci, mai ales că şi ea este din Constanţa, aşteptăm pe toată lumea. Simona a şi venit la cateva meciuri la Wimbledon şi ne-a susţinut.

Tecău a declarat că el şi Jean-Julien Rojer nu au in prezent antrenor şi incearcă să işi găsească unul compatibil cu stilul lor de joc.

Horia Tecău a mai afirmat că el şi Fl... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro