Primele declaratii ale lui Cosmin Olaroiu dupa intalnirea cu FRF: "A fost o data cand am renuntat la un contract pentru a prelua nationala, dar mi s-a spus sa mai astept"

Primele declaratii ale lui Cosmin Olaroiu dupa intalnirea cu FRF:

Insa, "Oli" a marturisit ca nu a purtat discutii vaste cu cei de la FRF in acest sens, deoarece le-a transmis clar ca are inca doi ani de contract cu Al Ahli si are clauza de reziliere. A mai fost odata cand am renuntat la un contract pentru a prelua echipa nationala si atat mi s-a spus: sa mai astept putin si inca putin si, intre timp, am semnat un nou contract si am plecat.

acum 93 luni (14 Jul 2016)

Insa, "Oli" a marturisit ca nu a purtat discutii vaste cu cei de la FRF in acest sens, deoarece le-a transmis clar ca are inca doi ani de contract cu Al Ahli si are clauza de reziliere.

Tehnicianul roman a recunoscut ca in trecut a fost la un pas de a prelua nationala, dar cei de la "Casa Fotbalului" nu au insistat.

"In primul rand sunt foarte magulit de proportia si de rezultate sondajelor. Pentru mine e un lucru care ma motiveaza foarte mult si as vrea ca lumea sa inteleaga ca si eu mi-as dori sa stau acasa. A mai fost odata cand am renuntat la un contract pentru a prelua echipa nationala si atat mi s-a spus: sa mai astept putin si inca putin si, intre timp, am semnat un nou contract si am plecat.

Au mai fost discutii de-a lungul timpului, nu oferte, ca sa nu inteleaga nimeni ca tot timpul s-a spus Olaroiu e prea scump, Olaroiu vrea prea multi bani. Discutiile intre mine si presedinte s-au rezumat la atat, dansii mi-au spus ca vor sa colaboreze cu mine, iar eu le-am spus: situatia mea in momentul de fata este urmatoarea - am un contract inca 2 ani cu Al Ahli.

Cand am venit in Romania, la Steaua, pe o perioada scurta, pentru ca semnasem cu Al Ain si i-am ajutat atunci la castigarea Cupei nu mi-au dat niciun ban, n-am castigat niciun ban. Am fost antrenorul nationalei Arabiei Saudite si puteti intreba oamenii de acolo, nu mi-au dat nici macar un leu. Cum as putea sa vin in Romania, la nationala, si sa pretind un salariu ca acolo sau un salariu foarte mare?

Insa la nivelul de echipa nationala a Romaniei nu s-a pus niciun moment, nicio secunda nu s-a discutat de vreo suma. Eu le-am spus ca am doi ani de contract, nu pot in momentul de fata", a declarat Cosmin Olaroiu pentru Dolce Sport. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro