Primele declaratii ale lui Cosmin Contra in calitate de selectioner al nationalei

Primele declaratii ale lui Cosmin Contra in calitate de selectioner al nationalei

Nu pot sa spun ca am fost surprins ca FRF m-a avut pe lista posibililor selectioneri, dar consider ca sunt multi antrenori romani care ar fi putut fi in vederea echipei nationale inaintea mea, dar daca am fost si eu inseamna ca mi-am facut treaba bine si sunt profilul de antrenor tanar dorit de federatie si sper sa nu le insel asteptarile si sa muncesc cat mai bine impreuna cu cei de federatie si sa ne calificam la Europene.

acum 38 luni (18 Sep 2017)

"E un vis implinit din toate punctele de vedere si ma bucur ca imi pot realiza unul dintre visele mele. Acum sper ca aceasta numire sa fie aprobata de Comitetul Executiv si sa ne apucam de treaba. Nu pot sa spun ca am fost surprins ca FRF m-a avut pe lista posibililor selectioneri, dar consider ca sunt multi antrenori romani care ar fi putut fi in vederea echipei nationale inaintea mea, dar daca am fost si eu inseamna ca mi-am facut treaba bine si sunt profilul de antrenor tanar dorit de federatie si sper sa nu le insel asteptarile si sa muncesc cat mai bine impreuna cu cei de federatie si sa ne calificam la Europene. Sa asteptam ziua de vineri sa se faca oficial si apoi o sa vorbim de alte lucruri. Dar nu ma sperie munca, imi place sa muncesc, am pasiune in ceea ce fac si am incredere in ceea ce fac si in ceea ce transmit si cred ca impreuna cu jucatorii ne putem califica la urmatoarele europene si sa revenim in fotbalul mare.

Trebuie sa muncesc cat mai bine, sa incerc sa fiu cat mai inspirat in ceea ce le transmit jucatorilor, in alegerile pe care le voi face si echipa sa inceapa castige meciuri si sa aducem din noi suporterii pe stadion, sa jucam un fotbal placut. Am pus totul la punct astazi, am ajuns la o intelegere de principiu si speram sa se oficializeze.

Federatia Romana de Fotbal (FRF) a anuntat, duminica, pe site-ul oficial, ca a ajuns la un acord de principiu cu tehnicianul echipei Dinamo, Cosmin Contra, pentru preluarea de catre acesta a postului de selectioner al Romaniei. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro