Primele cazuri de majorare a impozitelor cu 500 la suta pentru proprietatile lasate in paragina

Primele cazuri de majorare a impozitelor cu 500 la suta pentru proprietatile lasate in paragina

Consiliul Local Timisoara se intruneste marti in sedinta, iar pe ordinea de zi se regasesc mai multe proiecte care vizeaza aprobarea unor majorari cuprinse intre 250 si 500 la suta pentru terenuri din oras care sunt neingrijite.

acum 50 luni (20 Nov 2017)

Consiliul Local Timisoara se intruneste marti in sedinta, iar pe ordinea de zi se regasesc mai multe proiecte care vizeaza aprobarea unor majorari cuprinse intre 250 si 500 la suta pentru terenuri din oras care sunt neingrijite. In documentatia aferenta proiectului se arata ca politistii locali au aplicat proprietarilor de terenuri neingrijite 186 de amenzi in valoare totala de 319.500 de lei.

Proprietarii a 12 terenuri din oras nu s-au conformat cerintelor Politiei Locale de intrare in legalitate, astfel ca au fost intocmite dosarele pentru majorarea impozitului cu 500 la suta. Documentatia a fost inaintata Consiliului Local Timisoara care va decide marti daca aproba sau nu majorarile. Potrivit viceprimarului Dan Diaconu, la nivelul Primariei Timisoara se lucreaza in momentul de fata si la o lista de cladiri in paragina pentru care impozitul va fi majorat cu 500 la suta. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro