Primavara continua cu cele mai indragite piese de teatru ale momentului! (P)

Bilete pentru "All inclusive" la Casa de bilete a Palatului Copiilor si online pe startickets.ro, bilete.ro si blt.ro Pe 4 mai sunteti invitati la un spectacol de mare succes, de la care toata lumea pleaca cu zambetul pe buze: "Gaitele" - una dintre cele mai valoroase comedii contemporane romanesti se joaca la Palatul National al Copiilor!

acum 80 luni (5 Apr 2017)

TEATRUL NATIONAL ION LUCA CARAGIALE

Horatiu Malaele, Dana Dogaru si Emilia Popescu revin, pe 10, 17 si 20 aprilie la Teatrul National din Bucuresti, cu spectacolul "Cafeneaua"!

Pe 24 aprilie sunteti invitati la Sala Mare a Teatrului National din Bucuresti la inegalabilul duel teatral "Caramitru - Malaele, cate-n luna si in stele"! Doi titani ai scenei romanesti va asteapta la un spumos spectacol de improvizatie, in care versurile si replicile iscusite se impletesc cu acordurile patimase ale violoncelului lui Adrian Naidin.

Biletele se gasesc la casa de bilete a Teatrului National, si online pe startickets.ro, mystage.ro, blt.ro si bilete.ro.

PALATUL NATIONAL AL COPIILOR

Dupa premiera cu casa inchisa, spectacolul de mare succes "All Inclusive" revine pe scena Palatului National al Copiilor pe 3 si 17 mai ! Bilete pentru "All inclusive" la Casa de bilete a Palatului Copiilor si online pe startickets.ro, bilete.ro si blt.ro

Pe 4 mai sunteti invitati la un spectacol de mare succes, de la care toata lumea pleaca cu zambetul pe buze: "Gaitele" - una dintre cele mai valoroase comedii contemporane romanesti se joaca la Palatul National al Copiilor! Bilete pe startickets.ro, bilete.ro si blt.ro

Iar dupa o avan-premiera cu casa inchisa, pe 8 mai este timpul pentru o noua premiera: nu pierdeti ocazia sa radeti cu lacrimi la comedia "Te iubesc, dar nu pe tine!", scrisa de Andrea Petrescu! Bilete la casa de bilete Startickets si online pe startickets.ro, bilete.ro si blt.ro

TEATRUL PRINCIPAL

Teatrul Principal prezinta primul serial de teatru din Romania! Adriana Trandafir, Andreas Petrescu, Gabriel Fatu si altii te asteapta la un maraton al comediei la Sala Dalles: pe 11 aprilie te amuzi la "Ma mut la mama!", pe 13 aprilie distractia continua cu "Ma mut la…tata?," iar pe 28 mai afli deznodamantul povestii asistand la: "Ma mut sau nu ma mut?

Iar pe 29 aprilie este timpul pentru ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro