Primarul Smadu, despre fotografiile socante cu cei sapte ursi impuscati in Ocolul Silvic Domnesti: "Exista multa rea credinta in postarea aceea"

Primarul Smadu, despre fotografiile socante cu cei sapte ursi impuscati in Ocolul Silvic Domnesti:

Primarul spune ca fotografiile care au starnit pe Internet zeci de mii de reactii virulente fata de masacrul din Arges au fost, intr-adevar facute in Ocolul Silvic Domnesti, care se intinde insa si in afara localitatii pe care o pastoreste, dar le-a plasat pe teritoriul comunei Corbi.

acum 73 luni (13 May 2015)

Primarul spune ca fotografiile care au starnit pe Internet zeci de mii de reactii virulente fata de masacrul din Arges au fost, intr-adevar facute in Ocolul Silvic Domnesti, care se intinde insa si in afara localitatii pe care o pastoreste, dar le-a plasat pe teritoriul comunei Corbi. "Am stat de vorba cu mai multe persoane, inclusiv cu unul dintre baietii care apar in fotografie si care, in acele imagini, este doar figurant. Fotografiile au fost facute in data de 20 septembrie, anul trecut, si sunt suta la suta convins ca totul s-a desfasurat legal. Vanatoarea a fost organizata de Ocolul Silvic Domnesti, impreuna cu Regia sI garantez ca nimeni nu poate sa faca asa ceva intr-un stil barbar, daca ar fi neorganizat", explica edilul sef de la Domnesti. Ocolul Silvic de la Domnesti are un fond cinegetic bogat si este o zona cu traditie pentru vanatoare", a explicat, pentru Adevarul, primarul comunei Domnesti, Nicolae Smadu. Cele doua fototografii postate marti pe reteaua de socializare Facebook ilustreaza deznodamantul crunt al unei partide de vanatoare: sapte lesuri de urs si doua de lup. Fotografiile au fost distribuite de peste 10.000 de ori si au atras reactii dure din partea internautilor care continua sa condamne masacrul din Arges. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro