Primarul Robu a pus gand rau gradinilor dintre blocuri

Unele spatii verzi, cum ar fi cele de pe strada Podeanu, vor fi afectate de lucrarile de modernizare a infrastructurii rutiere.

acum 89 luni (22 Jun 2015)

Concret, Nicolae Robu si-a exprimat nemultumirea ca aceste gradini sunt amenajate dupa gustul si dupa posibilitatile locatarilor, care planteaza fiecare flori sau arbusti, ceea ce da orasului un aspect haotic, in opinia edilului. In locul acestor gradini de cartier, Nicolae Robu vrea sa amenajeze spatii verzi cu gazon englezesc si cu banci.

De asemenea, in aceste spatii verzi vor fi aduse flori, precum si foisoare. Lucrarile la viitoarele gradini englezesti din Timisoara vor fi desfasurate in paralel cu cele decise de municipalitate pentru modernizarea unor strazi din capitala Banatului. Unele spatii verzi, cum ar fi cele de pe strada Podeanu, vor fi afectate de lucrarile de modernizare a infrastructurii rutiere.

Astfel, aceasta strada, care trece pe langa stadionul Dan Paltinisanu, va fi largita la patru benzi, ceea ce va reduce din suprafata spatiului verde. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro