Primarul Robert Sorin Negoita a deschis evenimentul "555 de minute de cultura"

Primarul Robert Sorin Negoita a deschis evenimentul

De asemenea, bucurestenii au avut parte de un concert de harpe clasice si celtice, precum si de spectacolul de teatru "Novecento", dupa textul lui Alessandro Baricco, sustinut de actorul Claudiu Bleont alaturi de tineri dansatori si artisti plastici.

acum 68 luni (22 Sep 2014)

"Ma bucur sa ma aflu in aceasta seara alaturi de dumneavoastra pentru a aniversa 555 de ani de la atestarea documentara a Bucurestiului. Va asteptam in fiecare weekend la o plimbare pe acest bulevard, pentru a descoperi Bucurestiul de altadata si de acum", a declarat primarul Robert Sorin Negoita, potrivit unui comunicat de presa remis Realitatea.net

Astfel, tronsonul de bulevard delimitat de Piata Alba Iulia, Piata Regiunilor si strada Nerva Traian a fost transformat intr-un spatiu de promenada, unde au fost amplasate prisme, ce prezinta momente din viata trecuta si actuala a Bucurestiului.

Trecatorii care au strabatut duminica seara "Bulevardul Artelor" au putut asista la o expozitie in aer liber intitulata "Bucuresti - 555 de ani de istorie si arta", care ramane deschisa vizitatorilor pana la inceputul lunii octombrie si care prezinta o parte din istoria Bucurestiului, repere turistice si culturale, precum si personalitati ale Capitalei de-a lungul timpului. De asemenea, bucurestenii au avut parte de un concert de harpe clasice si celtice, precum si de spectacolul de teatru "Novecento", dupa textul lui Alessandro Baricco, sustinut de actorul Claudiu Bleont alaturi de tineri dansatori si artisti plastici.

Spectacolele de duminica deschid seria de evenimente, grupate sub denumirea "555 de minute de cultura", organizate in perioada 21 septembrie-5 octombrie de Primaria Sectorului 3, in parteneriat cu Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti si Universitatea de Arte Bucuresti. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro