Primarul Pitestiului, Tudor Pendiuc, audiat la DNA intr-un dosar de coruptie

Primarul Pitestiului Tudor Pendiuc a fost retinut, joi, de procurorii DNA, in dosarul in care cercetat pentru fapte de coruptie privind acordarea unor contracte de achizitii publice, prejudiciul fiind de aproximativ 1 milion de euro. Fiica primarului Pitestiului Tudor Pendiuc, Ema, a fost retinuta, joi, de procurorii DNA, in dosarul in care tatal ei este cercetat pentru fapte de coruptie privind acordarea unor contracte de achizitii publice, prejudiciul fiind de aproximativ 1 milion de euro. a pus la dispozitia asocierii mijloace fixe, terenuri, personal calificat etc., iar asociatul a contribuit cu un aport social constand in 80 de autobuze transport persoane, mai spun anchetatorii, astfel ca Vasii Gheorghe, in calitatea sa de administrator, a pus la dispozitia comisiei de evaluare a ofertelor date nereale cu privire la proprietatea celor 80 de autobuze.

acum 112 luni (6 Nov 2014)

Omul de afaceri Constantin Scarlat, patronul firmei CNCD din Pitesti, a fost retinut, joi seara, de procurorii DNA, in dosarul de coruptie al primarului Pitestiului, Tudor Pendiuc. Omul de afaceri pitestean Valentin Visoiu, care controleaza grupul de firme Conarg, a fost retinut de procurorii DNA in dosarul de coruptie al primarului Pitestiului, Tudor Pendiuc. Primarul Pitestiului Tudor Pendiuc a fost retinut, joi, de procurorii DNA, in dosarul in care cercetat pentru fapte de coruptie privind acordarea unor contracte de achizitii publice, prejudiciul fiind de aproximativ 1 milion de euro. Fiica primarului Pitestiului Tudor Pendiuc, Ema, a fost retinuta, joi, de procurorii DNA, in dosarul in care tatal ei este cercetat pentru fapte de coruptie privind acordarea unor contracte de achizitii publice, prejudiciul fiind de aproximativ 1 milion de euro.

Ema Pendiuc a iesit in urma cu putin timp din sediul DNA, incatusata, fiind condusa la un centru de retinere si arest preventiv.

---

Primarul municipiului Pitesti, Tudor Pendiuc, este audiat la sediul central al DNA intr-un dosar de coruptie in care sunt implicati si cei mai importanti oameni de afaceri din oras. Anchetatorii au perchezitionat, in aceasta dimineata, locuinta primarului Pendiuc, sediul Primariei precum si domiciliile oamenilor de afaceri implicati si sediile firmelor detinute de acestia.

Tudor Pendiuc a fost adus la DNA cu o masina, in jurul orei 12.40, pentru a fi audiat intr-un dosar in care este acuzat de abuz in serviciu si luare de mita, fapte petrecute in perioada 2007-2014. Este vorba de acordarea unor contracte de achizitii publice pentru modernizarea serviciului de transport public, prejudiciul fiind estimat la aproximativ un milion de euro.

Au fost cercetate de procurori sediile companiilor Girexim Universal S.A. Pitesti si domiciliile oamenilor de afaceri Scarlat Constantin, Visoiu Valentin, Barbu Florin-Serban, Constantin Ion, Inal Cagri si Lis Elena... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro