Primarul orasului Voluntari, Florentin Pandele, este acuzat de un barbat ca l-a agresat. Politia face cercetari

Primarul orasului Voluntari, Florentin Pandele, este acuzat de un barbat ca l-a agresat. Politia face cercetari

Victima, Bogdan Dinulescu a spus, la postul Realitatea TV, ca Pandele s-ar fi razbunat pe el dupa ce ar fi incercat s-o abordeze pe sotia sa, Gabriela Firea, primarul Capitalei, la Arcul de Triumf, pentru a o intreba "cand se va circula normal in Bucuresti".

acum 91 luni (29 Nov 2016)

Purtatorul de cuvant al IPJ Ilfov, sustine ca barbatul agresat este audiat chiar la transmiterea acestei stiri. Luni seara a fost si un material pe tema aceasta la un post de televiziune. In acest moment este audiata persoana vatamata si se fac cercetarile sub coordonarea procurorilor din Buftea", a declarat pentru "Adevarul" purtatorul de cuvant al IPJ Ilfov, Roxana Maria. Deocamdata nu stim daca exista vreo legatura intre persoana vatamata si primarul orasului Voluntari", a mai spus putatorul de cuvant al IPJ Ilfov, Roxana Maria. Victima, Bogdan Dinulescu a spus, la postul Realitatea TV, ca Pandele s-ar fi razbunat pe el dupa ce ar fi incercat s-o abordeze pe sotia sa, Gabriela Firea, primarul Capitalei, la Arcul de Triumf, pentru a o intreba "cand se va circula normal in Bucuresti".

Bogdan Dinulescu s-a facut remarcat si in iulie 2014, cand l-a asteptat pe Dan Voiculescu in fata IPJ Ilfov, unde acesta venea cand era sub control judiciar, si i-a aruncat in fata mai multe bancnote, acuzandu-l ca a distrus economia tarii. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro