Primarul Mihai Chirica, proaspat exclus din PSD, despre situatia din partid: "Exista vreo diferenta intre Ceausescu si Dragnea?"

Primarul Mihai Chirica, proaspat exclus din PSD, despre situatia din partid:

Primarul a transis ca va "ramane la fel de critic fata de politicienii care ii pacalesc pe alegatori, promitand ceva in campania electorala, dar votand altceva in Parlament, fata de cei care fura, ca si fata de cei care-i tradeaza pe cei din jurul lor. Nu voi mai suporta langa mine oameni care au participat activ la elaborarea unor legi aberante ori la aplicarea unor politici nationale delirante care au golit tara de tineri, au distrus economia nationala, au degradat scoala romaneasca si au deteriorat starea de sanatate a populatiei.

acum 25 luni (5 Mar 2018)

Chirica a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj adresat "prietenilor social-democrati" prin care isi prezinta perspectiva asupra unui partid din care a fost recent exclus.

"Dragi prieteni social-democrati, Politica este mereu plina de surprize neplacute si mai ales de colegi care si-au exersat temeinic arta de a trada. Excluderea mea din PSD este doar un episod sinistru din filmul care prezinta un partid mare, dar care si-a pierdut busola, valorile si increderea in oameni. Faptul ca aceasta degradare a partidului de guvernamant coincide cu acapararea formatiunii de catre Liviu Dragnea si acolitii sai din Teleorman sunt convins ca nu mai mira pe nimeni. Se insala insa cei care cred ca excluderea mea din PSD ma va obliga sa renunt la principiile social-democratiei europene moderne ori la lupta impotriva coruptiei", isi incepe Chirica mesajul.

Primarul a transis ca va "ramane la fel de critic fata de politicienii care ii pacalesc pe alegatori, promitand ceva in campania electorala, dar votand altceva in Parlament, fata de cei care fura, ca si fata de cei care-i tradeaza pe cei din jurul lor. Nu voi mai suporta langa mine oameni care au participat activ la elaborarea unor legi aberante ori la aplicarea unor politici nationale delirante care au golit tara de tineri, au distrus economia nationala, au degradat scoala romaneasca si au deteriorat starea de sanatate a populatiei. Ii voi demasca intotdeauna pe cei care au incercat sa distruga independenta justitiei, pe cei care au eliberat din puscarii criminalii, violatorii si talharii cu scopul de a-si salva propria piele si averile dobandite samavolnic".

Edilul se arata dezamagit de starea in care Dragnea a adus partidul aflat la guvernare: "stanga comunista a lui Liviu Dragnea, dezvoltata in jurul unor interese penale si personale, descurajeaza munca si incurajeaza hotia si coruptia. A venit timpul ca adevaratii social-democrati sa inteleaga fundatura spre care indreapta partidul actuala co... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro