Primarul Iasiului, Mihai Chirica, dupa ce doi caini de lupta au sfasiat trei oameni: "Voi da cele mai mari sanctiuni posibile"

Primarul Iasiului, Mihai Chirica, dupa ce doi caini de lupta au sfasiat trei oameni:

Potrivit primarului Mihai Chirica, citat de Agerpres, in cursul acestei zile va avea o intalnire cu "reprezentantii asociatiilor chinologice din Iasi" pentru a incepe inventarierea proprietarilor de caini periculosi. Victimele, un barbat de 46 de ani, altul de 66 de ani si o femeie de 21 de ani, au fost transportate la Spitlaul "Sf.

acum 31 luni (15 Jan 2018)

Potrivit primarului Mihai Chirica, citat de Agerpres, in cursul acestei zile va avea o intalnire cu "reprezentantii asociatiilor chinologice din Iasi" pentru a incepe inventarierea proprietarilor de caini periculosi.

"Voi da un ordin ca Politia Locala sa-i identifice si sa verifice daca au documente. Voi da cele mai mari sanctiuni posibile pentru cei care nu si-au inregistrat asemenea rase de caini, celor care nu ii gestioneaza corect si nu au grija de felul in care ii cresc. Vom supraveghea toate zonele in care sunt obisnuiti sa faca lupte, vom face filtre si vom continua pana cand decimam acest flagel. Asta indiferent de ce oras este vorba. Cand a fost cazul copilului sfasiat a fost vorba de un caine de curte, de la o societate comerciala. Asta nu inseamna ca nu trebuie sa gestionam foarte atent ce se intampla cu cainii de pe strada".

Doua victime din cele trei atacate duminica, 14 ianuarie, pe strada Tanasescu din Iasi de doi caini Amstaff au fost operate. A treia persoana muscata de caini a revenit acasa dupa tratamentul in urgente. Victimele, un barbat de 46 de ani, altul de 66 de ani si o femeie de 21 de ani, au fost transportate la Spitlaul "Sf.

Proprietara cainilor, o femeie de 60 de ani, a fost dusa la politie pentru audieri, ulterior pe numele sau fiind intocmit un dosar penal. Potrivit oamenilor legii, pe numele femeii ar mai exista un dosar penal, dupa ce animalele sale au atacat si alti trecatori, tot in aceasta luna. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro