Primarul din Resita este acuzat ca ar fi batut un angajat al unei firme de internet. Ioan Popa neaga incidentul

Primarul din Resita este acuzat ca ar fi batut un angajat al unei firme de internet. Ioan Popa neaga incidentul

"Am avut cea de-a treia intalnire, astazi, cu domnul respectiv, pentru a clarifica situatia contractelor de internet , pentru ca contractele insumate a celor doua firme pe care le reprezinta se ridica la aproape 100 de mii de euro. Ca sa constat la trei ore dupa intalnirea noastra ca omul spune ca l-am batut, ca l-am umplut de sange", spune Nelu Popa.

acum 90 luni (30 Aug 2016)

Publicatia locala expresdebanat.ro a citat un martor ocular, caruia nu i-a dezvaluit identitatea, care povesteste despre incident. "A iesit pe hol devastat, cu camasa rupta, plin de sange, cu alunitele de pe gat rupte, cu urme de violenta! Noroc ca s-a bagat un consilier sau ce era, cand baiatul era cazut pe jos. L-a tras pe primar, ca altfel putea fi mai rau.

La Politia Resita a fost inregistrata o plangere, prin apel la 112, de la un barbat care a declarat ca a fost agresat in Primarie.

Contactat de Adevarul, Ioan Popa sustine ca totul este o pura inventie si ca incidentul nu ar fi existat. "Am avut cea de-a treia intalnire, astazi, cu domnul respectiv, pentru a clarifica situatia contractelor de internet , pentru ca contractele insumate a celor doua firme pe care le reprezinta se ridica la aproape 100 de mii de euro. Am facut un protocol semnat de toate departamentele primariei si l-am trimis firmelor respective la semnat. Ca sa constat la trei ore dupa intalnirea noastra ca omul spune ca l-am batut, ca l-am umplut de sange", spune Nelu Popa.

Am incercat sa-l contactam pe timisoreanul care sustine ca ar fi fost batut de primar, insa acesta nu a raspuns la telefon, nici macar dupa ce i-am trimis un SMS in care l-am rugat sa ne prezinte opinia dansului. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro