Primarul din Busteni, surprins cu mana pe fundul Principesei Maria. Incidentul s-a petrecut chiar de Ziua Nationala

Primarul din Busteni, surprins cu mana pe fundul Principesei Maria. Incidentul s-a petrecut chiar de Ziua Nationala

Obisnuit mai mult cu lumea neprotocolara a sportivilor si prea putin familiarizat cu sobiretatea de la Casa Regala, primarul localitatii Busteni, Emanoil Savin, s-a apropiat nepermis de mult de principesa Maria, sora principesei mostenitoare Margareta, ambele prezente, joi, in Trenul Regal care a facut o calatorie simbolica de la Sinaia la Sibiu.

acum 48 luni (1 Dec 2016)

Obisnuit mai mult cu lumea neprotocolara a sportivilor si prea putin familiarizat cu sobiretatea de la Casa Regala, primarul localitatii Busteni, Emanoil Savin, s-a apropiat nepermis de mult de principesa Maria, sora principesei mostenitoare Margareta, ambele prezente, joi, in Trenul Regal care a facut o calatorie simbolica de la Sinaia la Sibiu. Atunci cand principesa Margareta a primit un buchet de flori din partea unei fetite imbracata in costum popular, Emanoil Savin a gasit de cuviinta sa scoata limba, cel mai probabil intr-un gest inconstient.

Primarul Savin (dreapta imaginii) apare intr-o alta ipostaza rusinoasa la Busteni, cu limba scoasa in directia Principesei Margareta

Aflat la al patrulea mandat, Emanoil Savin este unul dintre cei mai cunoscuti primari din Romania, devenit celebru in special pentru excentricitatile sale, nu neaparat prin felul in care administreaza localitatea unde a fost ales primar in ultimii 12 ani. De-a lungul vremii a fost fotografiat la chermeze organizate la cabanele din Busteni, in cinstea unor vedete, alaturi de lautari, dar si de personalitati controversate, dar si alaturi de oameni de cultura ai Romaniei.

Pe multi dintre acestia i-a facut cetateni de onoare ai Busteniului, titlu venit la pachet cu cate o parcela de teren situata intr-o zona scumpa din Busteni, unde un metru patrat de pamant costa peste 250 de euro. Printre vedetele autohtone cadorisite de Savin, chiar daca nu au nicio legatura cu statiunea Busteni, se afla Cornelia si Lupu Rednic, Tudor Chirila, Angela Ghiorghiu, Dorin Doroftei, Lucian Bute, Adrian Diaconu, Ionel Ganea, Adrian Mutu, Catalin Ponor, Alina Dumitru, Simona Halep, dar lista este cu mult mai lunga. Savin este un om bogat, a figurat in top 300 ai celor mai bogati romani cu o avere de 14 milioane de euro. Intr-un interviu acordat ziarului Adevarul, primarul din Busteni a marturisit ca, in tinerete, juca poker alaturi de "Pin... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro