Primarul de Navodari, Nicolae Matei, a fost eliberat din arest dupa 8 luni de arest preventiv

Primarul de Navodari, Nicolae Matei, a fost eliberat din arest dupa 8 luni de arest preventiv

Va mai recomandam: Primarul Matei din Navodari, suspendat din functie de prefectul Volcinschi Primarul Nicolae Matei din Navodari s-a intors dupa gratii VIDEO UPDATE Primarul de Navodari, Nicolae Matei, a fost retinut de DNA pentru fapte de coruptie.

acum 103 luni (25 Apr 2015)

Nicolae Matei a fost arestat pe 10 septembrie 2014. Edilul de la Navodari a fost retinut la vremea respectiva de catre procurorii DNA pentru presupuse fapte de coruptie.

Aceasta ultima retinere a avut loc pe data de 29 august 2014, atunci cand Nicolae Matei a fost trimis in fata magistratilor de la Curtea de Apel Constanta alaturi de Isidor Gurgu, peroana anchetata in acelati dosar. Suma rezulta din reconstituirea dreptului de proprietate asupra mai multor terenuri situate in intravilanul orasului, pe malul Marii Negre.

Totodata, Nicolae Matei e acuzat de procurori ca a vandut la preturi subevaluate mai multe terenuri in suprafata totala de peste 60 hectare.

Pe 10 septembrie 2014 Nicolae Matei a fost suspendat din functia de primar de catre fostul prefect de Constanta, Radu Volcinschi. Doua luni si jumatate mai tarziu, edilul era trimis in judecata pentru abuz in serviciu si dare de mita.

Dupa un total de 13 luni de arest preventiv, Matei a fost lasat in libertate. Conform legii el trebuie sa se prezinte la postul de politie de care apartine cu domiciliul in fiecare saptamana pentru a da cu subsemnatul.

Paradoxal, in ziua eliberarii sale din arest Nicolae Matei a fost demis din functia de presedinte al organizatiei PSD Navodari. Decizia a fost luata de catre conducerea partidului si are legatura cu faptul ca Matei are probleme de natura penala, fapt care nu este tolerat de mai-marii social democrati.

Va mai recomandam:

Primarul Matei din Navodari, suspendat din functie de prefectul Volcinschi

Primarul Nicolae Matei din Navodari s-a intors dupa gratii

VIDEO UPDATE Primarul de Navodari, Nicolae Matei, a fost retinut de DNA pentru fapte de coruptie. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro