Primarul care ofera 50 de lei pentru poze cu cetateni care arunca gunoaie: "Copiii au telefoane, isi fac un ban de scoala"

Primarul care ofera 50 de lei pentru poze cu cetateni care arunca gunoaie:

Joi, Traian Ogagau, primarul orasului Sangeorz-Bai din Bistrita-Nasaud, a anuntat ca va oferi cate 50 de lei tuturor celor care ii pun la dispozitie fotografii cu concetatenii lor care arunca gunoaie pe spatiul public. Dupa ce a participat la slujba religioasa, acesta si-a luat blugi si o matura si s-a apucat de maturat dejectiile de la animale de pe carosabil.

acum 30 luni (13 Apr 2018)

Joi, Traian Ogagau, primarul orasului Sangeorz-Bai din Bistrita-Nasaud, a anuntat ca va oferi cate 50 de lei tuturor celor care ii pun la dispozitie fotografii cu concetatenii lor care arunca gunoaie pe spatiul public. Acesta ii indeamna inclusiv pe tineri si pe adolescenti sa isi faca bani de buzunar surprinzandu-i pe altii cand fac mizerie. Edilul se lupta cu mizeria inca de cand a preluat fotoliul de primar, in 2016. Acesta a inceput cu amenzi si chiar a incercat sa ii faca de rusine pe cei care nu ocrotesc natura, postand poze cu ei pe reteaua de socializare Facebook. Le-a cerut posesorilor de cai sa foloseasca "scutece" Cunoscut drept un excentric, Traian Ogagau a venit cu mai multe idei controversate pentru a-si scapa orasul-statiune de mizerii si de dejectiile animalelor. Chiar in 2016, cand a ajuns primar, acesta le-a impus proprietarilor de cai care circula cu animalele pe strazi sa le cumpere un sac special, din material textil, care sa retina dejectiile. In ciuda faptului ca este vorba despre un oras-statiune, strazile localitatile de la poalele Muntilor Rodnei sunt pline cu dejectii de animale, acestea fiind intens circulate de carute cu cai. Amezile aplicate de catre Politia Locala a Primariei Sangeorz-Bai pentru cei care fac mizerie in spatiul public variaza intre 50 si 100 de lei. Traian Ogagau a apelat atunci chiar la un croitor care sa realizeze si sa puna la dispozitia localnicilor astfel de saci, contra cost. O pereche de saci costa 60 de lei. A maturat demonstrativ dejectiile de pe carosabil, chiar de Paste Acesta a vrut sa le dea un exemplu locuitorilor din Sangeorz-Bai chiar si in ziua de Paste. Dupa ce a participat la slujba religioasa, acesta si-a luat blugi si o matura si s-a apucat de maturat dejectiile de la animale de pe carosabil. Edilul i-a sfatuit pe locuitorii orasului-statiune sa ii ia la rost pe carutasii care nu curata mizeria facuta de animalele lor. Va mai recomandam:

Culmea curateniei: un primar vrea "scutec... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro