Primarul care le-a interzis angajatilor accesul la retelele sociale. "Le trebuia Facebook la serviciu. Pentru ce?"

Primarul care le-a interzis angajatilor accesul la retelele sociale.

In orasul Darabani, din judetul Botosani, angajatii de la primarie nu mai pot accesa retelele sociale de la locul de munca. "Hai sa ne vedem de treaba" Primaria Darabani administreaza un oras de aproximativ 11.000 de locuitori si are numeroase compartimente de la urbanism la birou cadastral si serviciul agricol.

acum 76 luni (16 Nov 2017)

In orasul Darabani, din judetul Botosani, angajatii de la primarie nu mai pot accesa retelele sociale de la locul de munca. Nici accesul angajatilor de pe dispozitivele mobile, nu este vazut cu ochi buni de conducerea institutiei. "Hai sa ne vedem de treaba" Primaria Darabani administreaza un oras de aproximativ 11.000 de locuitori si are numeroase compartimente de la urbanism la birou cadastral si serviciul agricol. In total institutia este deservita de aproximativ 100 de functionari. Acum doua saptamani, primarul orasului, Liviu Hrimiuc, a facut o solicitare firmei care distribuie internet primariei si a cerut sa blocheze accesul de pe calculatoarele institutiei catre retelele de socializare. Hai sa ne vedem de treaba", precizeaza Liviu Hrimiuc. Si asta dupa ce s-au dus cu jalba in protap la furnizorul de internet pentru a cere explicatii. "Unii angajati au mers la firma care furnizeaza internet sa intrebe de ce nu mai pot intra pe Facebook", spune edilul. Nu putem garanta ca va creste spectaculos eficienta prin aceasta masura dar, este un prim pas pentru a ne vedea de treaba si lucrurile sa decurga asa cum ne dorim cu totii in interesul cetateanului", spune Alin Girbaci, viceprimarul orasului Darabani.

In Primaria Darabani lucreaza aproximativ 100 de angajati FOTO Cosmin Zamfirache Totodata, conducerea Primariei spune ca are numeroase proiecte in derulare si are nevoie ca angajatii sa fie capacitati la maxim pentru derularea lor. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro