Primarul Capitalei si-a luat vacanta, dupa doua saptamani de mandat. Cine ii tine locul

Deşi este in vacanţă, primarul Capitalei continuă să transmită comunicate de presă, pe pagina sa de Facebook, dar şi prin biroul de presă al PMB.

acum 45 luni (13 Jul 2016)

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a intrat in concediu de odihnă, pentru șapte zile lucrătoare. Astfel, atribuțiile sale au fost preluate de viceprimarul Aurelian Bădulescu, potrivit unor surse oficiale, citate de News.ro.

Atribuţiile sale au fost preluate de viceprimarul Aurelian Bădulescu, singurul care o poate suplini, intrucat celalalt viceprimar ales, Tudor Tim Ionescu, a demisionat, luni, inainte ca primarul Gabriela Firea să stabilească atribuţiile fiecăruia.

Deşi este in vacanţă, primarul Capitalei continuă să transmită comunicate de presă, pe pagina sa de Facebook, dar şi prin biroul de presă al PMB. Tudor Tim Ionescu, cunoscut in lumea mondenă sub numele de Tudy, a demisionat in urma presiunii publice create de faptul că au apărut inregistrări video compromiţătoare la adresa sa, din perioada in care era iubitul Oanei Zăvoranu. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro