Primarita Olguta, limbaj de peremista pe Facebook in atacurile lansate lui Iohannis

Primarita Olguta, limbaj de peremista pe Facebook in atacurile lansate lui Iohannis

Edilul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu (PSD), a lansat, weekendul trecut, pe reteaua sociala Facebook, o serie de afirmatii jignitoare la adresa candidatului ACL la alegerile prezidentiale Klaus Iohannis. Instigare la revolta Tot intr-o postare pe pagina ei de Facebook, Lia Olguta Vasilescu s-a aratat deranjata de mitingul la care au participat craiovenii solidari cu romanii din diaspora, care nu au putut vota pe 2 noiembrie.

acum 61 luni (10 Nov 2014)

Edilul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu (PSD), a lansat, weekendul trecut, pe reteaua sociala Facebook, o serie de afirmatii jignitoare la adresa candidatului ACL la alegerile prezidentiale Klaus Iohannis. "Am deja informatia certa ca Johannis nu este lasat de staf la nicio dezbatere cu Ponta. Prefera riscul de a fi facut las, decat sa il lase intr-o confruntare in care stiu ca se va face de ras iremediabil. Ca sa uite lumea de programe si alte lucruri atat de de Johannis. Disputele electorale nu trebuie transate in strada, punand in pericol copii nevinovati, pe care ii platesti cu 50 de lei!

Instigare la revolta

Tot intr-o postare pe pagina ei de Facebook, Lia Olguta Vasilescu s-a aratat deranjata de mitingul la care au participat craiovenii solidari cu romanii din diaspora, care nu au putut vota pe 2 noiembrie. "Toate televiziunile sunt in delir ca au iesit 2.000 de insi in strada. Facem razboi civil sau il convinge cineva pe mutu' ala sa iasa la dezbatere, sa il vada lumea ce are in cap?", a comentat reprezentanta PSD Craiova mitingul de solidaritate al craiovenilor cu romanii din diaspora. Drept dovada, primarita din Craiova s-a "plimbat" duminica si luni prin oras, alaturi de cateva mii de persoane.

"Urmarita" de SRI

Lia Olguta Vasilescu a devenit unul dintre cei mai activi politicieni pe Facebook, facandu-se remarcata prin numeroase atacuri la adresa adversarilor, dupa ce a castigat Primaria din Craiova, in iunie 2012, in fata lui Antonie Solomon. In septembrie nul trecut, Lia Olguta Vasilescu a starnit reactii dupa ce a postat pe Facebook ca este urmarita de o masina a SRI-ului. - ticsita) de tehnica de ascultare... Nu v-am spus ca am camera de luat vederi in birou? Asa cevaaaaaa?", a scris pe pagina de Facebook.

Reprezentantii SRI au declarat la vremea respectiva ca masina ridicata din fata Primariei Craiova, in care s-ar fi gasit tehnica de... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro