Primarita Gabriela Firea are in continuare contul de Facebook inchis

Primarita Gabriela Firea are in continuare contul de Facebook inchis

Totul a plecat de la o postare facuta pe contul sau, referitoare la huiduielile de pe Arena Nationala, atunci cand i-a oferit Simonei Halep cheia orasului Bucuresti, moment in care cei 20.000 de oameni din tribune au inceput sa o huiduie. Inainte de inchiderea paginii, Firea publicase un mesaj in care explica faptul ca evenimentul a incercat sa fie compromis de catre sorosisti, reactia fiind criticata apoi de catre mii de internauti.

acum 10 luni (13 Jun 2018)

Totul a plecat de la o postare facuta pe contul sau, referitoare la huiduielile de pe Arena Nationala, atunci cand i-a oferit Simonei Halep cheia orasului Bucuresti, moment in care cei 20.000 de oameni din tribune au inceput sa o huiduie.

Inainte de inchiderea paginii, Firea publicase un mesaj in care explica faptul ca evenimentul a incercat sa fie compromis de catre sorosisti, reactia fiind criticata apoi de catre mii de internauti. Ulterior, dupa ce si-a inchis contul prima oara, acesta a mai fost redeschis de cateva ori, insa doar dupa ce echipa de comunicare a Gabrielei Firea a sters toate comentariile negative, lasandu-le doar pe cele pozitive la adresa ei. In mai putin de 24 de ore, Primaria Capitalei a organizat un eveniment de tinuta, pe Arena Nationala, in cadrul caruia marea noastra campioana Simona Halep sa poata prezenta fanilor trofeul. De dimineata, insa, aparatul sorosist de propaganda, prin organele sale tributare de presa, a demarat actiunea : compromiterea evenimentului. Acum, daca nu o primeam asa cum merita, ar fi spus ca sunt aroganta si ca nu imi fac datoria de primar general. In toate capitalele civilizate ale lumii, marii campioni sunt intampinati cu entuziasm de cetateni si sunt recompensati prin intermediul autoritatilor de la acel moment : ministru, primar, presedinte de federatie etc. Nu exista o alta cale civilizata prin care sa ne aratam respectul fata de valorile noastre. Daca mi-am facut datoria de roman si primar, nici asa nu a fost bine... Echipe de cetateni cu venin au venit bine organizate, plasate strategic printre oameni decenti, care au venit la un eveniment memorabil pentru Simona Halep. De dragul ei si din respect pentru performanta sa uriasa, puteau lasa o jumatate de ora ura la poarta Arenei Nationale. Nu despre cati bani primim de la ONG-uri dubioase, pentru a transforma Bucurestiul intr-un oras sub asediu. Slava Domnului ca cei mai multi sunt oameni civilizati, democrati, cu respectul fiecaruia de a avea drept... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro