Primarii de la Sectoarele 1, 3, 5 si 6 s-au "jurat" astazi in prezenta noului edil al Capitalei, Gabriela Firea | GALERIE FOTO

Primarii de la Sectoarele 1, 3, 5 si 6 s-au

Primarii de la Sectoarele 1, 3, 5 si 6 au depus, vineri, juramantul de investitura, in prezenta noului primar al Capitalei, Gabriela Firea. "Incepand de luni dimineata, sa demonstram ca suntem o echipa puternica si impreuna vom rezolva cele mai urgente probleme ale Bucurestiului, pentru inceput, si imediat, in secunda urmatoare, sa facem in asa fel incat Capitala sa infloreasca, sa infloreasca asa cum s-a intamplat in Sectorul 3, pentru ca in rest e paragina.

acum 77 luni (24 Jun 2016)

Primarii de la Sectoarele 1, 3, 5 si 6 au depus, vineri, juramantul de investitura, in prezenta noului primar al Capitalei, Gabriela Firea.

Dan Tudorache, fost deputat PSD, a depus juramantul de investitura in functia de primar al Sectorului 1, Robert Negoita pentru Sectorul al 3 -lea, in timp ce la Sectorul 5 a depus juramantul Daniel Florea. Inca de joi seara, noul primar general al Capitalei le-a spus edililor celor 6 sectoare ca, incepand de de luni, trebuie sa lucreze in echipa pentru ca orasul sa infloreasca.

"Incepand de luni dimineata, sa demonstram ca suntem o echipa puternica si impreuna vom rezolva cele mai urgente probleme ale Bucurestiului, pentru inceput, si imediat, in secunda urmatoare, sa facem in asa fel incat Capitala sa infloreasca, sa infloreasca asa cum s-a intamplat in Sectorul 3, pentru ca in rest e paragina. Aceasta paragina trebuie sa dispara, prin munca noastra de zi cu zi, a tuturor", le-a spus Gabriela Firea primarilor de sector in discursul sau, ulterior depunerii juramantului de investitura. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro